- 11 Eylül 2024
- 100
- 25
- 13
- 27
- Konu Sahibi yagmurdamls55
-
Ben de merak ediyorum üstte kalsınİyi geceler, daha önce burda konu açmıştım bu konu hakkında. Kısaca şöyle reglime 4 gün kala evde test yaptığımda yalancı pozitif alıp kan vermiştim kanda negatif çıkmıştı. Bunun üzerine tamamen ümidi kesip hamilelik aklımdan çıkmış. Bugün farkettim 3 gün gecikmişim normalde 27-28 aralığında şaşmaz. Sormak istediğim şu reglden 4 gün önce negatif alıp pozitife dönebilir mi?
1.2Betanız kaç çıkmıştı
yok hiç ümidim kalmamıştı, geciktiğimi farkedince acaba mı dedim. Bugün ıslaklık hissedince oldum dedim ama akıntıymış sonra baktım 3 gün gecikmişim. Ama olsa 4 gün önce kesin çıkar mıydı ona emin olamadımŞöyle söyleyeyim umut vermek istemem ama ben geçen ay 10 gün önce kan verdiğimde 1,04 çıkmıştı. Sonra 4 gün sonra tekrar verdiğimde 15 küsür olmuştu betam sonra tekrar iki katı şeklinde artmaya devam etti fakat benim kimyasal olarak sonuçları. İnşallah siz güzel haberler verirsiniz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Belki geç döllenmedir. Kafanızı rahatlatmak istiyorsanız yarın tekrar kan verin benceyok hiç ümidim kalmamıştı, geciktiğimi farkedince acaba mı dedim. Bugün ıslaklık hissedince oldum dedim ama akıntıymış sonra baktım 3 gün gecikmişim. Ama olsa 4 gün önce kesin çıkar mıydı ona emin olamadım
Adetin 8gunu 316 ile öğrendim ama şuan kanamam var düşük yapıyor olabilirsin dedi doktor adetin 7.gunu dijital gebelik testi pozitif gördüm 1 haftada 2.kanamam şuan sanırım düşük olacak ondan oliyor galiba dijital gebelik testinde 1-2 haftalık gosteriyor doktor beta düşük dedi adet gününe göre 5 haftalık olması lazımİyi geceler, daha önce burda konu açmıştım bu konu hakkında. Kısaca şöyle reglime 4 gün kala evde test yaptığımda yalancı pozitif alıp kan vermiştim kanda negatif çıkmıştı. Bunun üzerine tamamen ümidi kesip hamilelik aklımdan çıkmış. Bugün farkettim 3 gün gecikmişim normalde 27-28 aralığında şaşmaz. Sormak istediğim şu reglden 4 gün önce negatif alıp pozitife dönebilir mi?
düzenli yumurtlama adet gören insanlarda geç döllenme olabiliyor muBelki geç döllenmedir. Kafanızı rahatlatmak istiyorsanız yarın tekrar kan verin bence
25 Ocak pik 26 Ocak çatlama iki günde ilişkim olmuştuBu konu hakkında bir şey diyemem yumurtlama tarhiniz nedir ne zaman çatladı
Aaaa sizin gebelik haberinizi okumuştum başka bi konuda çok üzüldüm şuan inşallah düşük değildirAdetin 8gunu 316 ile öğrendim ama şuan kanamam var düşük yapıyor olabilirsin dedi doktor adetin 7.gunu dijital gebelik testi pozitif gördüm 1 haftada 2.kanamam şuan sanırım düşük olacak ondan oliyor galiba dijital gebelik testinde 1-2 haftalık gosteriyor doktor beta düşük dedi adet gününe göre 5 haftalık olması lazım
Canım digital gebelik yumurtlamayı baz almıstır. Drlar da son adeti baz alır 40 haftadan hesaplamak için canını sıkan bu mu. Kanama dısında buysa sıkma test eksik yazar. Çünkü son adetini bilemezAdetin 8gunu 316 ile öğrendim ama şuan kanamam var düşük yapıyor olabilirsin dedi doktor adetin 7.gunu dijital gebelik testi pozitif gördüm 1 haftada 2.kanamam şuan sanırım düşük olacak ondan oliyor galiba dijital gebelik testinde 1-2 haftalık gosteriyor doktor beta düşük dedi adet gününe göre 5 haftalık olması lazım
İnşallah salı günü kanda belli olacak herseyAaaa sizin gebelik haberinizi okumuştum başka bi konuda çok üzüldüm şuan inşallah düşük değildir
1 haftalık bebegin kanda bin gözükmedi lazım diyo yurt dışında yaşıyorum ve değerin 316 çok düşük diyo kafam ona takildiCanım digital gebelik yumurtlamayı baz almıstır. Drlar da son adeti baz alır 40 haftadan hesaplamak için canını sıkan bu mu. Kanama dısında buysa sıkma test eksik yazar. Çünkü son adetini bilemez. Sen kana bak teste degl artşa bak
Benim bildiğim değerin 2 günde bir en az %60 artması değil mi ? Belki geç yumurtlama gördüğün için o şekilde düşük betayla başlamışsındır. Bence hiç kendini de bebişi de strese sokma artışına bakıp ona göre karar versin doktorlar.1 haftalık bebegin kanda bin gözükmedi lazım diyo yurt dışında yaşıyorum ve değerin 316 çok düşük diyo kafam ona takildi
Stres yapmıyorum bıraktım akışına 700 olması lazım sanırım ama bu doktor 1500 altında olursa düşük için ilaç verecez dedi 1 haftalık hamile olsan bile değerin binin üstünde olması lazım diyo turkiyedekiler normal diyo kan değerinBenim bildiğim değerin 2 günde bir en az %60 artması değil mi ? Belki geç yumurtlama gördüğün için o şekilde düşük betayla başlamışsındır. Bence hiç kendini de bebişi de strese sokma artışına bakıp ona göre karar versin doktorlar.
Stres yapmıyorum bıraktım akışına 700 olması lazım sanırım ama bu doktor 1500 altında olursa düşük için ilaç verecez dedi 1 haftalık hamile olsan bile değerin binin üstünde olması lazım diyo turkiyedekiler normal diyo kan değerin
Yok zaten kabul etmem değer yükselse bile 1500 üstü olması lazimmis 1 haftalık gebelikte beta degeri bin üzeri olması lazimmisFarklı doktordan görüş alma imkanın var mı ? Düşük için tek görüşle kalma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?