• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi

Nickname

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
98
10
3
25
Kanda beta hcg baktırıcam ama sonuç aile hekimine gidiyomu özelde baktırıcam

gitmez diye biliyorum muayene olmayinca e nabizda bile cikmamisti benim

Aile hekimine düşüyor. Benim e nabıza düşmedi bikaç gün aile hekiminden aldım

Başka bilen yokmu bide sonuçlar ne kadar sürede çıkar

Sağlık ocağı yarına gel diyor ama onlardan şifre alıp sistem üzerinden 1.5 saat sonra bakabilirsin ben öyle yapıyorum
Ben özelde yaptırıcam zaten aile hekiminin sistemine gidiyomu sonuçlar

özel daha kolay kan ver ben buna çıkınca nasıl bakarım kod verir misiniz de onlar verirler. hastanenin resmî sitesine gir o kodu yaz kan tahlinin hemen çıkar ekrana. Özel de daha hızlı çıkıyor bana 2 3 saat demişlerdi ama 45 dk da çıkmıştı internetten baktığımda

Başka bilen yokmu bide sonuçlar ne kadar sürede çıkar
Yani sonuçlar hemen çıkar da.. ben hamileliğimi özelde takip ediyordum ilk gittiğimde birkaçgün sonra sağlık ocağından arandm hamilesiniz gelin burada da takip edileceksiniz diye.. Sonradan e nabzda de gördüm ...

özel daha kolay kan ver ben buna çıkınca nasıl bakarım kod verir misiniz de onlar verirler. hastanenin resmî sitesine gir o kodu yaz kan tahlinin hemen çıkar ekrana. Özel de daha hızlı çıkıyor bana 2 3 saat demişlerdi ama 45 dk da çıkmıştı internetten baktığımda

Ben şimdi özelle konuştum da banada yarım saat 1 saat dediler sonuçlar gidermi aile hekimine diye sordum gitmez dediler ama emin olamadım sizede soruyim dedim sadece kana baktırcam zaten doktor muayensi yok

Bana dua edermisiniz lütfen negatif çıksın 4 üncü ayda beta hcg düşmez demi

Ben şimdi özelle konuştum da banada yarım saat 1 saat dediler sonuçlar gidermi aile hekimine diye sordum gitmez dediler ama emin olamadım sizede soruyim dedim sadece kana baktırcam zaten doktor muayensi yok
aile hekimine gitmez senim götürmen lazım test sonucunu buraya atarsan ben yorumlayabilirim ona göre aile hekimine götürürsün

aile hekimine gitmez senim götürmen lazım test sonucunu buraya atarsan ben yorumlayabilirim ona göre aile hekimine götürürsün

Ben bekarım sürtünmeyle bi ilişki yaşadım ondan sonra 3 kere adet gördüm ilişkiden 33 35 ve 60 gün sonra idrarda test yaptım negatif ama okadar çok şey okudum ki burada 2 aylıkken bile testte çıkmayan hamileyken adet gören falan bu yüzden aile hekimine gitmemeai lazım sonucun

Ben bekarım sürtünmeyle bi ilişki yaşadım ondan sonra 3 kere adet gördüm ilişkiden 33 35 ve 60 gün sonra idrarda test yaptım negatif ama okadar çok şey okudum ki burada 2 aylıkken bile testte çıkmayan hamileyken adet gören falan bu yüzden aile hekimine gitmemeai lazım sonucun
Boşalma da olmadı ama okuduklarım inanki psikolojimi bozdu

Bildiğim tek şey psikolojin bozuldu, kendine bu eziyeti yapma. Sayfalarca yazdık. Kan testinden sonra psikolojik destek almaya git bence.

Back