How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kan testi

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar merhaba ya inanılmaz bir şekilde karın ve bel ağrım var bulantıda var sizce kan versem birşey çıkar mı adete 5 gün var.
Normal şartlarda bende bel fıtığı başlangıcı var hap içmek istiyorum ama çekiniyorum bir haftadır dayanmaya çalışıyorum ama geçicek gibi değil

Kızlar merhaba ya inanılmaz bir şekilde karın ve bel ağrım var bulantıda var sizce kan versem birşey çıkar mı adete 5 gün var.
Normal şartlarda bende bel fıtığı başlangıcı var hap içmek istiyorum ama çekiniyorum bir haftadır dayanmaya çalışıyorum ama geçicek gibi değil
adetlerin düzenliyse kanda muhakkak çıkar :)

adete 4 gün kala idrar testinde silik de olsa çizgi görmüştüm ben o yüzden bugün yarın kan versen kanda çıkar büyük ihtimalle. ama geç döllenme de olabilir o yüzden testini kanda çıkmazsa, belirtiler devam ederse tekrarlat mutlaka.

adete 4 gün kala idrar testinde silik de olsa çizgi görmüştüm ben o yüzden bugün yarın kan versen kanda çıkar büyük ihtimalle. ama geç döllenme de olabilir o yüzden testini kanda çıkmazsa, belirtiler devam ederse tekrarlat mutlaka.
Geç döllenme dediğiniz nedir?

Merhaba öncelikle isteyen herkese bebek nasip etsin rabbim. Gece baş dönmesiyle acile gittim bhcg sonucum 37.3 çıktı gebelik başlamış iki gün sonra kadin doğuma git dedi doktor . Dayananadim bugün sağlık ocağında da kan verdim sonucum 63.8 olmuş yani aradan sadece 15 saat gecmistir ayrıca bat ım yarın ve düzenli olurum sizce gebelik var mıdır zaman geçmiyor yarına kadar beklemek suan cok zor geliyor

Canım kan versen çıkma yüksek . Sonuc ne şuan aradan 10 gun geçmiş merak ettim :)

Canım hamilelik imzani görünce çok sevindim . Birşey merak ediyorum adetine 5 gün kala kan testi yaptirdinmi ? Ve yaptirdiysan değerin kaç çıktı acaba ? Benim 10 gün var bata ve değerim 2 çıktı .

Canım hamilelik imzani görünce çok sevindim . Birşey merak ediyorum adetine 5 gün kala kan testi yaptirdinmi ? Ve yaptirdiysan değerin kaç çıktı acaba ? Benim 10 gün var bata ve değerim 2 çıktı .
Ben adet günümde kan verdim canım 553 çıktı bence seninki yükselebilir sabretmeye çalış diyeceğim ama çok zor onu da çok iyi yaşadım inşallah bu ay o aydır senin için allah nasip etsin 10 gün çok erken birşey demek için..

Ben adet günümde kan verdim canım 553 çıktı bence seninki yükselebilir sabretmeye çalış diyeceğim ama çok zor onu da çok iyi yaşadım inşallah bu ay o aydır senin için allah nasip etsin 10 gün çok erken birşey demek için..
Evet galiba sabertmem lazım biraz daha canım.beklemek çok zor....

Back