Kızlar merhaba,
Ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.16 subatta reglim bitti. 23 şubatta ise eşimle beraber olduk.. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 4 gün sonra yani 27 subatta kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra ise 8 martta tekrar baktırdım bu sefer de 1,20 çıktı :/ 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bir çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum.Şuan 8 günlük adet gecikmem var.. akıl verinnnn hiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde , özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın,kasık ağrım da mevcut bunlar adet olacağım zamanlar da da olurdu.. ama 2-3 gün ağrı çeker ve regli olurdum.. 1 haftadır durum aynı ama gelmiyor . sizce stresten miiii:/
Bende öyle düşünüyorum, sonuçta burada birçok kişi de okudum adet gecikmesi yaşamadan 1-2gün kala belli olanlar ya da, 1-2 gün geçince hemen cıkanlar vs.. sonuçta 8 gün uzun bir süreç.. Kafamı kurcalayan tek husus, 28 yasındayım şimdiye kadar 1 kez bile gecikme yaşamadım, eğer öyle ise hayatım da bir ilk olmuş olacak gerçekten
bir de naçizane fikrim eğer gebe değilseniz ve istiyorsanız adet bitiminden sonra beklemeden gün aşırı ilişki. bu gebe kalma olasılığınızı yükseltecektir.
bir de naçizane fikrim eğer gebe değilseniz ve istiyorsanız adet bitiminden sonra beklemeden gün aşırı ilişki. bu gebe kalma olasılığınızı yükseltecektir.