• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAN TESTİ YAPTIRMALI MIYIM :/

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
468
Kızlar merhaba,
Ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.16 subatta reglim bitti. 23 şubatta ise eşimle beraber olduk.. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 4 gün sonra yani 27 subatta kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra ise 8 martta tekrar baktırdım bu sefer de 1,20 çıktı :/ 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bir çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum.Şuan 8 günlük adet gecikmem var.. akıl verinnnn :KK43: hiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde , özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın,kasık ağrım da mevcut bunlar adet olacağım zamanlar da da olurdu.. ama 2-3 gün ağrı çeker ve regli olurdum.. 1 haftadır durum aynı ama gelmiyor . sizce stresten miiii:/

Son düzenleme:
8 gün adet gecikmesi varsa bence idrarda çıkardı gebelik
Bende öyle düşünüyorum, sonuçta burada birçok kişi de okudum adet gecikmesi yaşamadan 1-2gün kala belli olanlar ya da, 1-2 gün geçince hemen cıkanlar vs.. sonuçta 8 gün uzun bir süreç.. Kafamı kurcalayan tek husus, 28 yasındayım şimdiye kadar 1 kez bile gecikme yaşamadım, eğer öyle ise hayatım da bir ilk olmuş olacak gerçekten :D

bir de naçizane fikrim eğer gebe değilseniz ve istiyorsanız adet bitiminden sonra beklemeden gün aşırı ilişki. bu gebe kalma olasılığınızı yükseltecektir.

Back