Kan testi yaptırdınız mı?

kıskanıyorum...:CüvCüv:
kabul de ediyorum itiraf da...kaydirigubbakcemile5
ne var...kaydirigubbakcemile

kasim 2006'da evlendik..akciger filmleri,hiv,hepatit vb testleri istediler..sartmiydi degilmiydi bilmiyorum vallahi :) yapcaksiniz dediler bizde tiris tiris yaptik evlendirsinler bizi diye :)))

evet yaptırdık ve yaptırmanın gereklı oldugunu dusunuyorum..
alt tarafı bır kac tup kan verıyorsunuz..
hamıle kalma durumunda acabalar olmaz en azından kafanızda..
cunku hepatıt hastası yada anemı ve kan uyusmazlıklarında gebelık oncesı onlemler gereklı..
bence herkez yaptırmalı..

valla biz evleneli henüz 6 ay oldu ve evet bu işlemlerin hepsi şart tesler röntgen filmi filan allahtan ikimizde temiz çıktık.

yaptırdıkk gereklidee bence
psikolojikk testtee yapılsaymış keşkee şööylee sülalee boyuu

simdi biz de yaptirdik istendi belediyeden, ama biz ypatirdik esimde Hepatit B cikdi, cok tartismalar oldu aile arasi bozulacakdi ama ben asilandim ve esimden de ayrilmak istemedigim icin yinede evlendik ve mutluyuz ama ayri ülkelerdeyiz malesef vize beklyioruz:)

canlar kan uyuşmazlığı konusunu biraz açarmısınız.ben 0 negatifim daha nişanlımın hangi gruptan olduğunu öğrenemedik raporlarda anlıycaz.şimdi nişanlım pozitif olursa ve ben de ilerde hamile kaldığımda önceden alınması gereken önlemler mi olacak ve bu önlemler neler ayy çok merak ediyorum doğrusu ya

Evet şu kan uyuşmazlığı nasıl oluyor.Ben gidip sağlık raporumu aldım.nişanlımda aldı.Ama ikimizde raporlarımızı ayrı günlerde aldık.Bir uyuşmazlık olup olmadığını nerden bileceğiz.

biyoloji dersinde görmüştük lisedeyken hatırladığım kadarıyla anne negatif kan grubunu taşıyorsa büyük olasılıkla kan uyuşmazlığı oluyormuş, ama korkulcak bişey değil teknoloji ve tıp ilerledi artık buna çözüm var.

bizde nikahımızı yaptık
kan testi yaptırdık
sağlık raporunu mutlaka istediler.
çok şükür bir sorun çıkmadı.

aynen canım. bize istiyormusun istemiyormusunuz diye sormadı kimse. budur şartlar ypın getirin alın raporu dediler. bizde kan testini verdik orda form dolduruduk aynı gün sonuçları doktora onaylatıp belediyeye teslim ettik. belki sizinde haberiniz olmayan bir hepatit b mevcut bünyenizde ne malum? karşıdakini tehlikeye atmanın anlamı yok. bu kaç sene çıkmaya bakmaz çünkü. sağlık neticesinde. biz ne gerekiyorsa yaptık vallahi ...

ya kızlar ben ameliyata girmeden önce de yapmışlardı 3 tüp kan verdim hebatit b falan diyoruz ya birde sağlı ocağında da 2 kez tam kan sayımı yaptırdım çıksaydı orda çıkardı dimi en son mayıs ayında yaptırdım

Kan sayımı testi ile Hepatit-B testleri ayrıdır.Kan sayımı testinden Hepatit-B taşıyıcı veya hastası olup olmadığınızı bilemezsiniz.

merhaba arkadaşlar. Mart ayında inşallah evleneceğim. Bunun için de zorunlu olan Talasemi testi yaptırdık. Nişanlımınki normal çıktı ama ben taşıyıcıymışım. Moralim çok bozuk. Yani taşıyıcılık hakkında tam olarak bilgim yok aklıma takılıyor. Socunum 3.10 çıktı, doktor sınırda olduğununu söyledi, taşıyıcısın dedi. Bir bilgisi olan var mı bu konuda lütfen varsa beni de bilgilendirin. Çok ihtiyacım var.

bölgelere göre değişebiliyormuş testler. bizim burda talasemi çok sık görülüyormuş o yüzden zorunlu olarak o testi yaptılar. ve bizde hepatit b istemiştik bide onu yaptırdık. o kadar.

hiç bir ücret de ödemedik.

Kan sayımı testi ile Hepatit-B testleri ayrıdır.Kan sayımı testinden Hepatit-B taşıyıcı veya hastası olup olmadığınızı bilemezsiniz.

ben hastanede çalışan arkadaşıma sordum orda birkaç değerler düşük olursa dedi ondan da anlaşılabiliyormuş birde aynı kan grubundanız biz bir sorun olmaz valla kan vermekten kan kalmayacak bende keşke ameliyata girmeden önceki sonuçlarımı alsaydım herşeye bakıyorlar orda

biz de bu pazartesi yaptırcaz kızlar
karşıyaka belediyesinin belirlediği yerler var onlardan birinde yaptırmak zorundayız
insan ister istemez tedirgin oluyor acaba bişey çıkarmı diye :çok üzgünüm:
ya bir de aynı gün alabilir miyiz acaba sonucu yoksa bir iki gün sonra mı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…