kan testi yaptım 5 dak. bile dolmadan dr.geldi negatif dedi ama haala adet olamadım:((

Benimde 20 gün oluyor günüm gecikeli. kan testide yaptırdım negatif çıktı. doktor adet söktürücü bile vermedi bana gerek yok yaşanabilir böyle şeyler dedi.

of bu doktorlar hep merakta bırakıyo canım benim ultrasoncum ile kadın doğumcum ayrıydı, ultrasondaki bana dedi ki her şey normal hiç kistin yok adetlerin düzenli midir dedi ilk defa böyle oldum dedim 3 hafta ve daha az gebelikler testte çıkmayabilir dedi. bende heyecanlandım k.d doktoru da kanda negatif çıktı ben eminim strestendir dedi ilaç yazdı ama içmedim içmicem de ne stresi 15 gün olmadım dünyanın kahrını ben çekmiyorum yaa :))

bılmıom tüp bebekten önce kımyasal ılaçları kullanmıcam yetereınce hormonu basacaklar zaten adet söktürücü tüp bebeğe zarar werrse

öyle bi durumda tabi ki de kullanma canım ciddi ilaçlar çünkü bunlar ben ağrı kesici içerken bile düşündüüğüm için pek sıcak bakmıyorum ilaçlara

İdrar testi yapma şansınız varsa yapın, 8 gün uzun bir süre, normalde gecikme olmuyorsa

Acayip bir karın şişkinliği var bende ama ya. Akşamları karnımı taşıyamaz hale geliyorum.
Veeeeee 1 öküzü tek başıma yiyebilcek derecede de iştah açıklığı

Acayip bir karın şişkinliği var bende ama ya. Akşamları karnımı taşıyamaz hale geliyorum.
Veeeeee 1 öküzü tek başıma yiyebilcek derecede de iştah açıklığı

ahaha benim gibisin tatlım karnında bişey taşıyo gibi dimi aşağı çekiyo bende hiç sevmeme rağmen sürekli tuzlu bişi istiyo canım iştahım açıldı halsizim başımı koysam uyuyorum karnımda kasılma benzeri ağrılar var bi de

soğan suyu testeredişli aslanpençesi civan perçemi daha ne içeyım adet söktrucu

Canım eczaneden idrar testi al evde kendin yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…