kan testi yanılabilir mi

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
697
234
103
kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var adetim geçeli 8 gün oldu ne idrarda çıktı nede kanda sadece doktor enjeksiyon çok var dedi olsada şuan çıkmama ihtimali olabilir dedi peki sizce böyle bişey mümkün mü??

Canım valla biz ne desek tam bilemeyiz tabii ama. Benim bir ay 10 gün gecikmişti kan verdiğim gün adet oldum eve gelince. Ama bir arkadasın 13 gün gecikmişti 13 güne gelene kadar aralıklarla hep idrar testi yapmıştı çıkmamıştı. 13. Gün de çıktı. Hani belli de olmaz

peki sizde hiç gecikme olur muydu yoksa bu ilk miydi

hayırlı olsun iyi günlerde büyütün peki o ay hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz gecikme oldu mu gene
Sağol canım allahım sana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adetim 3 gün gecikince evde erken gebelik testi yapmıştım. Silik de olsa çizgi çıkmıştı. Ertesi gün ucuz test aldım onda daha koyu çıktı sonra kan vermiştim

çok teşekkürler işallah ya bizde çok istiyoruz benım de normalde 33 gün geçer 34 gün mutlaka olurdum bu ay 8 gün geçti 43 güne yakın bir zaman oldu ama daha olmadım kanda ve idrarda da çıkmadı sadece enjeksiyon çıktı doktor buda etkileyebilir dedi

Öğrendiğinde bebek 8 haftalıktı.Regl olamadığı için t... adındaki ilacı kullandı yine olmayınca 15 gün sonra falan doktora gitti.Doktor muayenesi sırasında öğrendi hamile olduğunu
çok ilginç normalde kan kesin sonuç derler ama peki doktor neden çıkmadığını söyledimi kuzeninize...bu arada çok teşekkürler ilginiz için...

hımm anladım çok teşekkürler benimde şuan enjeksiyon çıktı böbrekten olabilir diye tahmin ettim çünkü kan gibi geliyor idrarım işallah kuzeniniz sağ salim doğurmuştur
Sıkıntılı bir gebelik geçiriyor şuan 4 aylık o dönemde çok fazla antibiyotik falan kullandı bebeğimiz erkenden doğmaya çalışıyor bu arada daha öncede kanda çıkmayan bebekleri çok fazla duymuştum

hımm öylemi diyorsunuz yani kanda çıkmayan gebelikler var olduğunu bilmiyordum kan testi kesin diye düşünüyordum allah yardımcısı olsun kuzeninizin umarım sağlıkla doğar çok zor bi durum aslında allah korusun onuda bebeğinide...

Canim enjeksiyon dedigin enfeksiyon olabilir mi?
Idrarin kanli geliyorsa eğer enfeksiyondan olduğu içindir çünkü bende yaşadım bunu âdetlerim geçikti hep. Ve inan bu durumda hamile kalman cok riskli bu enfeksiyonu atlatmadan bu sefer bebeğe zarari olabilir Allah korusun.
Inşallah bir an önce enfeksiyonun gecer sağlıkla evlat nasip eder Rabbim.

çok teşekkürler allah razı olsun ya zaten sürekli olan bişeydi ama hiç erteleme yapmazdı böbrekten olabileceğini düşünüyorum çünkü taşta var diye tahmin ediyorum sürekli yaşadığim için böbrek sıkıntısı.....

aynen olabilir enfeksiyon klavyenin azizliğine uğradım bide hızlıda yazınca böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…