- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
peki sizde hiç gecikme olur muydu yoksa bu ilk miydiCanım valla biz ne desek tam bilemeyiz tabii ama. Benim bir ay 10 gün gecikmişti kan verdiğim gün adet oldum eve gelince. Ama bir arkadasın 13 gün gecikmişti 13 güne gelene kadar aralıklarla hep idrar testi yapmıştı çıkmamıştı. 13. Gün de çıktı. Hani belli de olmaz
O 10 günlük gecikme olmuştu ondan sonra ki ay 5 gün gecikti. Sonra normale döndü adetim. Sonraki ay hamile kaldım.peki sizde hiç gecikme olur muydu yoksa bu ilk miydi
hayırlı olsun iyi günlerde büyütün peki o ay hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz gecikme oldu mu geneO 10 günlük gecikme olmuştu ondan sonra ki ay 5 gün gecikti. Sonra normale döndü adetim. Sonraki ay hamile kaldım.
Sağol canım allahım sana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adetim 3 gün gecikince evde erken gebelik testi yapmıştım. Silik de olsa çizgi çıkmıştı. Ertesi gün ucuz test aldım onda daha koyu çıktı sonra kan vermiştimhayırlı olsun iyi günlerde büyütün peki o ay hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz gecikme oldu mu gene
Sağol canım allahım sana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adetim 3 gün gecikince evde erken gebelik testi yapmıştım. Silik de olsa çizgi çıkmıştı. Ertesi gün ucuz test aldım onda daha koyu çıktı sonra kan vermiştim
çok teşekkürler işallah ya bizde çok istiyoruz benım de normalde 33 gün geçer 34 gün mutlaka olurdum bu ay 8 gün geçti 43 güne yakın bir zaman oldu ama daha olmadım kanda ve idrarda da çıkmadı sadece enjeksiyon çıktı doktor buda etkileyebilir dediSağol canım allahım sana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adetim 3 gün gecikince evde erken gebelik testi yapmıştım. Silik de olsa çizgi çıkmıştı. Ertesi gün ucuz test aldım onda daha koyu çıktı sonra kan vermiştim
peki ne kadar süre sonra çıktıKuzenimin bebeği kan tahlilindede idrar tahlilindede çıkmamıştı.Öyle durumlar olabiliyor.
Öğrendiğinde bebek 8 haftalıktı.Regl olamadığı için t... adındaki ilacı kullandı yine olmayınca 15 gün sonra falan doktora gitti.Doktor muayenesi sırasında öğrendi hamile olduğunupeki ne kadar süre sonra çıktı
çok ilginç normalde kan kesin sonuç derler ama peki doktor neden çıkmadığını söyledimi kuzeninize...bu arada çok teşekkürler ilginiz için...Öğrendiğinde bebek 8 haftalıktı.Regl olamadığı için t... adındaki ilacı kullandı yine olmayınca 15 gün sonra falan doktora gitti.Doktor muayenesi sırasında öğrendi hamile olduğunu
O sırada böbrekleriyle alakalı bir sorunu vardı ama nedenini tam olarak bilmiyorum malesefçok ilginç normalde kan kesin sonuç derler ama peki doktor neden çıkmadığını söyledimi kuzeninize...bu arada çok teşekkürler ilginiz için...
hımm anladım çok teşekkürler benimde şuan enjeksiyon çıktı böbrekten olabilir diye tahmin ettim çünkü kan gibi geliyor idrarım işallah kuzeniniz sağ salim doğurmuşturO sırada böbrekleriyle alakalı bir sorunu vardı ama nedenini tam olarak bilmiyorum malesef
Sıkıntılı bir gebelik geçiriyor şuan 4 aylık o dönemde çok fazla antibiyotik falan kullandı bebeğimiz erkenden doğmaya çalışıyor bu arada daha öncede kanda çıkmayan bebekleri çok fazla duymuştumhımm anladım çok teşekkürler benimde şuan enjeksiyon çıktı böbrekten olabilir diye tahmin ettim çünkü kan gibi geliyor idrarım işallah kuzeniniz sağ salim doğurmuştur
hımm öylemi diyorsunuz yani kanda çıkmayan gebelikler var olduğunu bilmiyordum kan testi kesin diye düşünüyordum allah yardımcısı olsun kuzeninizin umarım sağlıkla doğar çok zor bi durum aslında allah korusun onuda bebeğinide...Sıkıntılı bir gebelik geçiriyor şuan 4 aylık o dönemde çok fazla antibiyotik falan kullandı bebeğimiz erkenden doğmaya çalışıyor bu arada daha öncede kanda çıkmayan bebekleri çok fazla duymuştum
çok teşekkürler allah razı olsun ya zaten sürekli olan bişeydi ama hiç erteleme yapmazdı böbrekten olabileceğini düşünüyorum çünkü taşta var diye tahmin ediyorum sürekli yaşadığim için böbrek sıkıntısı.....Canim enjeksiyon dedigin enfeksiyon olabilir mi?
Idrarin kanli geliyorsa eğer enfeksiyondan olduğu içindir çünkü bende yaşadım bunu âdetlerim geçikti hep. Ve inan bu durumda hamile kalman cok riskli bu enfeksiyonu atlatmadan bu sefer bebeğe zarari olabilir Allah korusun.
Inşallah bir an önce enfeksiyonun gecer sağlıkla evlat nasip eder Rabbim.
aynen olabilir enfeksiyon klavyenin azizliğine uğradım bide hızlıda yazınca böyle olduCanim enjeksiyon dedigin enfeksiyon olabilir mi?
Idrarin kanli geliyorsa eğer enfeksiyondan olduğu içindir çünkü bende yaşadım bunu âdetlerim geçikti hep. Ve inan bu durumda hamile kalman cok riskli bu enfeksiyonu atlatmadan bu sefer bebeğe zarari olabilir Allah korusun.
Inşallah bir an önce enfeksiyonun gecer sağlıkla evlat nasip eder Rabbim.
Tahmin ettim canımaynen olabilir enfeksiyon klavyenin azizliğine uğradım bide hızlıda yazınca böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?