• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi ve idrar testi negatif çıkıp sonradan hamile oldugunu Öğrenen Var mı ?6

Ayyy inşallah yaaa. Ama ne bileyim yaa. Umarım yanıltmaz testler beni
Kan testi yapmadan bilemezsiniz. Sağlık ocağı kan alsa bile sonuç vermez. Yarın sabah verirsiniz o zaman. Hiç sıkıntı yapmayın iyiye yorun. Akşam eşiniz geldiğinde acil serviste bile yaptırabilirsiniz hemde sonucu da hızlıca alırsınız. Net sonuç için kan vermelisiniz böyle bekleyerek kesin bir bilgi edinemezsiniz

Kan testi yapmadan bilemezsiniz. Sağlık ocağı kan alsa bile sonuç vermez. Yarın sabah verirsiniz o zaman. Hiç sıkıntı yapmayın iyiye yorun. Akşam eşiniz geldiğinde acil serviste bile yaptırabilirsiniz hemde sonucu da hızlıca alırsınız. Net sonuç için kan vermelisiniz böyle bekleyerek kesin bir bilgi edinemezsiniz
Acile gidip ne diyeyim mesela gebelik testi için ?

Acile gidip ne diyeyim mesela gebelik testi için ?
Gebelik testi yaptırmak istiyorum diyeceksiniz. Tabi devlette direk talep üzerine yapmazlar muhtemelen ama özelde yapıyorlar. Normal test bedelini ödüyorsunuz sadece.

Merhaba, benimde size çok benzer durumum var, 1 yıl önce dış gebelik geçirdim kürtaj oldum sonrasında 6 ay koruma verdiler 3 aydırda deniyorum. hipotroidi var yıllardırda ilaç kullanuyorum 2 aydır adetlerim 34-35 günde bir geliyor ilk kahve lekeyle başlıyor sonra adet oluyorum ama bu ay 1 hafta önce pembe kan geldi 6 gündür de kahve leke geliyor kasıklarım fena ağrıdı bu yüzden doktora gittim beta 1.2 çıktı doktor gebelik yok bekle bakalım dedi, sizin son durumunuz nedir merak ettim

Bu nedir ya bukadar belirginlik normalmi

Eklentiler

• IMG-20180615-WA0010.jpeg
    IMG-20180615-WA0010.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 71
Merhabalar size birşey sorucam ben bu agın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve kasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 47 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz

Back
X