• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi ve idrar testi negatif çıkıp sonradan hamile oldugunu Öğrenen Var mı ?6

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
Meraba Arkadaşlar Yıne Ben ve Yıne Sorularım :) Testleri Negatif çıkıp Sonradan Hamile oldugunu Öğrenen Var mı Aranızda. En Son adet tarihim 31 Aralık 2017 ilk defa böyle bir Gecikme Yasıyorum. En fazla bir hafta gecikmem olurdu. Kasıklarımda agrı var bazen sagda bazen solda.Hatta şöyle ki kasıklarımdaki o agrılar kramplar bazen bacaklarıma atıyor. Göğüs uçlarım daha da çıkıntılı oldu ki dümdüzdü göğüslerim. Baya çıkıntılı oldu. Koku hassasiyetim var. İdrar testi yaptm negatif çıktı. hipotiroid hastasıyım bu arada. Bir kimyasal düşük yasadım 5 ay önce falan. Acayip yanaklarım ve göğüslerim yanıyor iki üç gündür. Böyle bişy yasayıp testleri negatif cıkıp sonradan hamile oldugunu öğrenen var mı ?

Son düzenleme:
Meraba Arkadaşlar Yıne Ben ve Yıne Sorularım :) Testleri Negatif çıkıp Sonradan Hamile oldugunu Öğrenen Var mı Aranızda. En Son adet tarihim 31 Aralık 2017 ilk defa böyle bir Gecikme Yasıyorum. En fazla bir hafta gecikmem olurdu. Kasıklarımda agrı var bazen sagda bazen solda. Göğüs uçlarım daha da çıkıntılı oldu ki dümdüzdü göğüslerim. Baya çıkıntılı oldu. Koku hassasiyetim var. İdrar testi yaptm negatif çıktı. hipotiroid hastasıyım bu arada. Bir kimyasal düşük yasadım 5 ay önce falan. Acayip yanaklarım ve göğüslerim yanıyor iki üç gündür. Böyle bişy yasayıp testleri negatif cıkıp sonradan hamile oldugunu öğrenen var mı ?
Bu kadar gecikmede imkansız. Hemen kadındoğuma gitmenizi tavsiye ederim. Kist yada hormonal bir problem oluşmuş olabilir

Bu kadar gecikmede imkansız. Hemen kadındoğuma gitmenizi tavsiye ederim. Kist yada hormonal bir problem oluşmuş olabilir
Ablamında öyleydi 2 aylık hamileyken öğrendi. Hatta kanda çıkmayınca ultrasonla baktıklarında bebegin kesesini kist bile sandılar.snra erken menepozdan şüphelenip hormon testi yaptılar ordan çıktı hamile oldugu sonra dıs gebelik olabilir dediler ama çok şükür bişy olmadı. Demek istediğim baska böyle bişy yasayan var mı acaba ?

Kan testinde de negatif çıktıysa hamile değilsindir canım başka bir problem olabilir gecikmen çok uzun bence hemen doktora gitmelisin.

Kan testinde de negatif çıktıysa hamile değilsindir canım başka bir problem olabilir gecikmen çok uzun bence hemen doktora gitmelisin.
Kan testi henuz yapmadım. Ama yukara anlattım bi olay onu okuyun. Ablamın kan testinde negatif çıktı ama sonradan 2 aylık hamile oldugunu öğrenmiştik.

Kan testi henuz yapmadım. Ama yukara anlattım bi olay onu okuyun. Ablamın kan testinde negatif çıktı ama sonradan 2 aylık hamile oldugunu öğrenmiştik.

Kan testini yaptır o zaman orada da çıkmazsa eğer doktor muayene edip ne olduğunu anlar zaten
ama inşallah testin olumlu çıkar hamilesindir :dua:

Şimdiye kadar iyi dayanmişsin canim ben olsam çoktan gitmiştim meraktan çatlardım valla :skandal:

Ablamında öyleydi 2 aylık hamileyken öğrendi. Hatta kanda çıkmayınca ultrasonla baktıklarında bebegin kesesini kist bile sandılar.snra erken menepozdan şüphelenip hormon testi yaptılar ordan çıktı hamile oldugu sonra dıs gebelik olabilir dediler ama çok şükür bişy olmadı. Demek istediğim baska böyle bişy yasayan var mı acaba ?
Ama sizin durumunuz biraz farklı bence. Ayrıca bhcg hamilelikte asla negatif sonuç vermez. O test sonucunu verem hastaneyi dava edebilirsiniz rahatlıkla. Bu hesaba göre siz 10 haftalık hamilesiniz. Benim fikrim imkansız

Ama sizin durumunuz biraz farklı bence. Ayrıca bhcg hamilelikte asla negatif sonuç vermez. O test sonucunu verem hastaneyi dava edebilirsiniz rahatlıkla. Bu hesaba göre siz 10 haftalık hamilesiniz. Benim fikrim imkansız
Ama tek bir hastaneye gitmedi ki ablam. İzmirde oturuyor kendisi bn evlenmeden önce annemlere geldiği zamanda ordaki hastanede yapmıstı. Evine dönünce izmirde de farklı hastanlerde yapmıstı.

Back
X