• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAN TESTI SONUCUM YARDIM LUTFEN ..

damla0621

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
24
5
3
31
kizlar merhaba adetime 8 gun var bugun acil hastaneye gittim gebelik suphem oldugumu soyleyince kan aldilar 1.20 cikti bi yardimci olun benim durumumda olup sonradan hamile kalan varmi hamilelik belirtilerim asiri

Daha adetinize var canım. Neden acele ettin. Hemen belirti vermez. En az 4 5 haftalık hamile olman gerekiyor. Şuan kan sonucunda gebelik yok. Fakat adet gecikmesi yasarsan idrar testi yap. Inşallah hamilesindir:KK68:[/QUtesekkur ederim bitanem bu umut verici cevabin icin ben olu dogum yaptim hemde dogumuma 1 gun kala bu ikinci hamileligim bebegimin vefatindan 2 yil sonra bebek isteme karari verdik ilkinde hic bilmeden kaldim ama simdi belimin kasiklarimin gogsumun agrisindan duramiyorum ilk defa boyle bisey yasiyorum ve cok heyecanliyim inan..

Tesekkur ederim bu umut verici cevabin icin bitanem. benim bu ikinci hamileligim ilkinde bisey anlamadim zaten de doguma 1 gun kala bebegim öldü olu dogum yaptim 2 yil oluyor ve ben bebek kararini cok zor verdim o yuzden benim icin cok degerli suan.. umarim hamileyimdir gercekten cok istiyorum allah isteyen herkese versin cnm

Ben yaşamadım ama daha önce forumda okuduğumu net bir şekilde hatırlıyorum böyle olup da sonra hamile olduğunu öğrenen..
Kaybın için çok üzüldüm, Allah sabır versin. Umarım hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Ben yaşamadım ama daha önce forumda okuduğumu net bir şekilde hatırlıyorum böyle olup da sonra hamile olduğunu öğrenen..
Kaybın için çok üzüldüm, Allah sabır versin. Umarım hamilesindir ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

evet bende okudum cnm ama iste insan olacakmi olmayacakmi kafayi yiyor birde yasayanlar varsa onlarla konusmak istedim cvbin iiçin de ccok tesekkur ederim. bu arada sagol allah kimseye yasatmasin

• Beğen
Reactions: 2k1
merhaba,
bende yeni kan testi yaptırdım konuyla ilgili fikrinizi almak istedim. eşimle 16 ocakta ilişkiye girdik normal şartlarda 2 şubatta adet görmem gerekiyordu olmadım 3 ocakta kan testi yaptırdım 0,37 çıktı. ancak ayın 5i oldu hala adet görmedim. acaba kan değerinde göstermesi için erken bi süre mi ilerleyen günlerde değer artar mı yoksa 0,37 ise kesin değil miyimdir?

merhaba,
bende yeni kan testi yaptırdım konuyla ilgili fikrinizi almak istedim. eşimle 16 ocakta ilişkiye girdik normal şartlarda 2 şubatta adet görmem gerekiyordu olmadım 3 ocakta kan testi yaptırdım 0,37 çıktı. ancak ayın 5i oldu hala adet görmedim. acaba kan değerinde göstermesi için erken bi süre mi ilerleyen günlerde değer artar mı yoksa 0,37 ise kesin değil miyimdir?

Bende burda okuduklarimla biliyorum acele etmemek lazım ayni bizim gibi çıkmıyor çıkmıyor adeti bir hafta geçince cikan var yani hiç belli olmuyor siz adetinin geçmesini bekleyin derim. Bende bişey çıkmadı inşallah siz de çıkar

Merhaba,
dün kan testi yaptırdım sonuç 74,35 çıktı şimdi doktorum aradı gebelik var ama cuma tekrar yaptır dedi bunun nedeni ne olabilir hamilelik olmayabilir mi? sonuç yanlış çıkmış olabilir mi?

Merhaba,
dün kan testi yaptırdım sonuç 74,35 çıktı şimdi doktorum aradı gebelik var ama cuma tekrar yaptır dedi bunun nedeni ne olabilir hamilelik olmayabilir mi? sonuç yanlış çıkmış olabilir mi?
hayır gebelik var ama cok yeni değerler yükselecek mi diye emin olmak istemiz hayırlısıyla bir sorun cıkmaz

değilsem de kafam rahatlasında adetimi göreyim istiyorum :) Allah hepimzin gönlüne göre versin
Merhaba nedir son durumun. Bende benzer seyler yaşıyorum 5 gün geçti doktorum 10 gün sonra adet olmazsan tekrar gel dedi. Yani adet söktürücü de vermiyor. Bilemeyiz diyor. Sende ne gibi değişiklikler oldu. ?

Ben 5 gun geciktim idrar testim hep negatifti doktora gittim kan verdim degerim 12.8 yani iki haftalık hamileyim .degeri 10 alti cikanlar gebe kabul edilmiyormus. Bilginize

kizlar merhaba adetime 8 gun var bugun acil hastaneye gittim gebelik suphem oldugumu soyleyince kan aldilar 1.20 cikti bi yardimci olun benim durumumda olup sonradan hamile kalan varmi hamilelik belirtilerim asiri
Canim bende adetime 8 gün varken kan testi yaptirmistim 1.20 cikmisti ama ben hamile oldugumdan emindim adetimin olacagi gun yaptirdim tekrar 194.94 cikmisti :) insallah seninde vardir bebisin

Back