Gebeliğe Hazırlık Kan testi sonucum kizlar bi bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yuzunuze gülmüş masallah doktor secimi cok onemli

Ah canım cem bey aslında insan kıran biri asla deildir çok iyi biridir asla pat diye biseyi yüzüne direk vurmaz şaşırdım gercekten

Ah canım cem bey aslında insan kıran biri asla deildir çok iyi biridir asla pat diye biseyi yüzüne direk vurmaz şaşırdım gercekten
Vallaha dedi sonucta orasi bi tup bebek merkezi ve oraya gelenlerin ortak derdi var .umutlari var . Hayalleri var bu hayalleri umutlari zedelemeden söyleyebilirdi . Bi an da oyle puuuffff hayal baloncugu yok oldu bizde .. gercekten cok uzucuydu .

HormonlariniZdan ziyade kan degerleriniz bozulmus ihmal etmeyin arastirilsin mutlaka. Kansizlikta bazen bozabiliyor ancak tam kan sayiminizda cok fazla deger referans araligi disinda. Onun haricinde sanirim sekerde sinirlarda hatta yuksek. Prolaktinte biraz yuksek. Belki oncesinde bir dahiliyeye gonderebilir sizi doktorunuz. Ztn saglikli bir beden olmadan bebek denemez dokktorunuz. Gecmis olsn

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Dahiliyedem randevu aldim insallah onemli bisey cikmaz . Saglikli bir vucut once sonra bebis . Cok teşekkür ederim

Ah canım ah allah insllah allah en yakın zamanda elini kolunu doldurur sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder sanada banada

Ah canım ah allah insllah allah en yakın zamanda elini kolunu doldurur sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder sanada banada
Insalllaahhh hepimize insallah zor beklemek bilmezdim bu kadar cocuk hasreti ile yanip tutusacagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…