• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan testi sonucum kizlar bi bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım benim doktorum çok tatlıydı Ebru hanım. Doğal yolla olur sizin ama gecikmek istemezseniz yapalım falan böyle konuşarak başladık. İyi ki onunla başlamışım adı çok duyulmamış diğerlerine ama mükemmel bi kadın
Allah yuzunuze gülmüş masallah doktor secimi cok onemli

Bebek ypmak bile parayla oldu artik Allah sonumuzu hayr etsin:eek:biz asilama icin konusmaya gittik .konustuk falan filan iste adetinde gel dedi 3 gun sonra gittik yine sonra cem celik bana demez miasla normal yolla anne olamazsin diye degerlerin cok dusuk yumurtalarin hic yok tup bebekte bile sansin az dedi bana :( o Gunu hic unutmam kara gun oldu benim icin resmen . Sonra yol boyunca agladik eşimle (ben 24 esim 26 yasinda ) ayni gun baska arkadasimin doktoru vardi ona gittik .o da ayni gun muayene etti durumun gayet iyi yumurtalarinda var sagda solda 4 yumurta saydi hatta ben de gordum .sadece yasina gore biraz dusuk dedi . Ordan ciktiktan sonra esim aradi orayi tartisti onlarla .
Ah canım cem bey aslında insan kıran biri asla deildir çok iyi biridir asla pat diye biseyi yüzüne direk vurmaz şaşırdım gercekten

Ah canım cem bey aslında insan kıran biri asla deildir çok iyi biridir asla pat diye biseyi yüzüne direk vurmaz şaşırdım gercekten
Vallaha dedi ;) sonucta orasi bi tup bebek merkezi ve oraya gelenlerin ortak derdi var .umutlari var . Hayalleri var bu hayalleri umutlari zedelemeden söyleyebilirdi . Bi an da oyle puuuffff hayal baloncugu yok oldu bizde .. gercekten cok uzucuydu .

HormonlariniZdan ziyade kan degerleriniz bozulmus ihmal etmeyin arastirilsin mutlaka. Kansizlikta bazen bozabiliyor ancak tam kan sayiminizda cok fazla deger referans araligi disinda. Onun haricinde sanirim sekerde sinirlarda hatta yuksek. Prolaktinte biraz yuksek. Belki oncesinde bir dahiliyeye gonderebilir sizi doktorunuz. Ztn saglikli bir beden olmadan bebek denemez dokktorunuz. Gecmis olsn

HormonlariniZdan ziyade kan degerleriniz bozulmus ihmal etmeyin arastirilsin mutlaka. Kansizlikta bazen bozabiliyor ancak tam kan sayiminizda cok fazla deger referans araligi disinda. Onun haricinde sanirim sekerde sinirlarda hatta yuksek. Prolaktinte biraz yuksek. Belki oncesinde bir dahiliyeye gonderebilir sizi doktorunuz. Ztn saglikli bir beden olmadan bebek denemez dokktorunuz. Gecmis olsn
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Dahiliyedem randevu aldim insallah onemli bisey cikmaz . Saglikli bir vucut once sonra bebis . Cok teşekkür ederim 🤗

Vallaha dedi ;) sonucta orasi bi tup bebek merkezi ve oraya gelenlerin ortak derdi var .umutlari var . Hayalleri var bu hayalleri umutlari zedelemeden söyleyebilirdi . Bi an da oyle puuuffff hayal baloncugu yok oldu bizde .. gercekten cok uzucuydu .
Ah canım ah allah insllah allah en yakın zamanda elini kolunu doldurur sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder sanada banada

Back