• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan testi sonucum kizlar bi bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Loriklorik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
11.649
17.271
218
Screenshot_20200103-181657_Drive.jpg
Screenshot_20200103-181528_Drive.jpg

Adetin 2. 3. Günümü yaptirdiniz

Kan değerlerinizde hemogram yazan değerleriniz yüksek düşük onu doktor daha iyi açıklar ama benim gördüğüm prolaktin hormonu biraz yuksek gebeliğe engel olabilir ama ilacla düşecek duzeyde insaallah gonlunuze gore olur hersey

Kan değerlerinizde hemogram yazan değerleriniz yüksek düşük onu doktor daha iyi açıklar ama benim gördüğüm prolaktin hormonu biraz yuksek gebeliğe engel olabilir ama ilacla düşecek duzeyde insaallah gonlunuze gore olur hersey
Cok tesekkur ederim ammin insallah . Bu ay tup bebek icin dosya acicaz o yuzden yaptirdik. Daha doktora gosterme fırsatı bulamadik

Rica ederimde neden tüp bebek yanlış anlamayın diğer değerleriniz normal gibi gerçi doktorlar daha iyi bilir kaç yıllık evlisiniz rahim filmi cektirdinizmi

Rica ederimde neden tüp bebek yanlış anlamayın diğer değerleriniz normal gibi gerçi doktorlar daha iyi bilir kaç yıllık evlisiniz rahim filmi cektirdinizmi
2 yil olucak mayista .rahim filmi cektirdim temiz cikti. 2 tane başarısız asilamam var .son durak tup bebekteyiz . Normalde o degerim cok iyiydi bu ay birden yukseldi oyle

Normalde o degerim cok iyiydi ne az ne cok ama bu ay birden firladi
Prolaktini tetikleyen çok şey var. Stres, göğüs uyarılması vb. O yüzden takmayın kafanıza benim hipofiz bezimde adenom var o yüzden prolaktinim yüksekti. Tüp bebekle hamileyim çok şükür. Ki tüp bebek doktorları onu sorun olarak bile görmüyolar sebepsiz infertilite olarak geçiyo benim kaydım o yüzden. 60a kadar ilaç bile vermiyorum demişti benim doktorum

Prolaktini tetikleyen çok şey var. Stres, göğüs uyarılması vb. O yüzden takmayın kafanıza benim hipofiz bezimde adenom var o yüzden prolaktinim yüksekti. Tüp bebekle hamileyim çok şükür. Ki tüp bebek doktorları onu sorun olarak bile görmüyolar sebepsiz infertilite olarak geçiyo benim kaydım o yüzden. 60a kadar ilaç bile vermiyorum demişti benim doktorum
Cok iyiymis icim rahatli gercekten de :) hayirli olsun bebeginiz de sagla dunyaya gelsin insallah😍🤗 ne kadarlik oldu

1.5 yildir istiyoruz . Toplam malliyet ne kadar oldu sizin orda biz bahceci ile kavga ettik
Aa neden? Bizim de 2,5 yıl oldu. 9000 +1900(embriyo dondurma) + 550 muayene + 3-4 bin de ilaçlar tuttu. Benim taza transferdi dondurulmuş olsaydı 1500de ona ödeyecektim. Ama fiyatlar yılbaşında artmış tabi..

Aa neden? Bizim de 2,5 yıl oldu. 9000 +1900(embriyo dondurma) + 550 muayene + 3-4 bin de ilaçlar tuttu. Benim taza transferdi dondurulmuş olsaydı 1500de ona ödeyecektim. Ama fiyatlar yılbaşında artmış tabi..
Bebek ypmak bile parayla oldu artik Allah sonumuzu hayr etsin:eek:biz asilama icin konusmaya gittik .konustuk falan filan iste adetinde gel dedi 3 gun sonra gittik yine sonra cem celik bana demez miasla normal yolla anne olamazsin diye degerlerin cok dusuk yumurtalarin hic yok tup bebekte bile sansin az dedi bana :( o Gunu hic unutmam kara gun oldu benim icin resmen . Sonra yol boyunca agladik eşimle (ben 24 esim 26 yasinda ) ayni gun baska arkadasimin doktoru vardi ona gittik .o da ayni gun muayene etti durumun gayet iyi yumurtalarinda var sagda solda 4 yumurta saydi hatta ben de gordum .sadece yasina gore biraz dusuk dedi . Ordan ciktiktan sonra esim aradi orayi tartisti onlarla .

Bebek ypmak bile parayla oldu artik Allah sonumuzu hayr etsin:eek:biz asilama icin konusmaya gittik .konustuk falan filan iste adetinde gel dedi 3 gun sonra gittik yine sonra cem celik bana demez miasla normal yolla anne olamazsin diye degerlerin cok dusuk yumurtalarin hic yok tup bebekte bile sansin az dedi bana :KK43: o Gunu hic unutmam kara gun oldu benim icin resmen . Sonra yol boyunca agladik eşimle (ben 24 esim 26 yasinda ) ayni gun baska arkadasimin doktoru vardi ona gittik .o da ayni gun muayene etti durumun gayet iyi yumurtalarinda var sagda solda 4 yumurta saydi hatta ben de gordum .sadece yasina gore biraz dusuk dedi . Ordan ciktiktan sonra esim aradi orayi tartisti onlarla .
Anladım canım benim doktorum çok tatlıydı Ebru hanım. Doğal yolla olur sizin ama gecikmek istemezseniz yapalım falan böyle konuşarak başladık. İyi ki onunla başlamışım adı çok duyulmamış diğerlerine ama mükemmel bi kadın

Back