Net çekerseniz okuyabilirizmerhaba
dün kan testi yaptırmistim değerlerime baktırmak için, acaba sonuçlar hakkında bilgisi olan var mı ekli dosya olark gönderdim
amcam kan kanseri onun da sonuçlar bu şekilde gelmişti kanser olduğu çok.sonradan anlaşıldı yardımcı olabilir misiniz
Sakin olun testi ne için yaptırmıştınız?
Sizi muayene eden dr un yorumlaması daha makul olur
Hangi il desin canım benim?
Bu belirtiler birçok hastalığın belirtisi olabilir ama.aynı sorun bende de var sürekli yorgun ve halsizim .bende demir ve kan eksikliği var mesela.çok çabuk yoruluyorum halsizlik var üzerimde sürekli ondan yaptırdım bi de kilo alamiotm zayifliyorum oyuzden yaptırdim
Sigara kullanıyor musun peki?maraştayım tatlm
Bu belirtiler birçok hastalığın belirtisi olabilir ama.aynı sorun bende de var sürekli yorgun ve halsizim .bende demir ve kan eksikliği var mesela.
Buralardan cevap ararsan internetten arastirirsan panik olursun.o yüzden doktoruna göstermen en iyisi
Sigara veya alkol tüketiyorsan hemen bırakman gerek Kanın da İltihap var senin ak yuvar Al yuvarlar lara bakılmış. Beslenme şeklinde hemen değiştir. İlerde çok ciddi sıkıntılar çekersin
Menepoz oldunuz mu peki? yoksa biraz sıkıntılı bir durumsigara kullaniorm malesef, beslenme şekli de sıkıntı aslında kötü bi dönemden geçiyorum oyuzden belki de,
Menepoz oldunuz mu peki? yoksa biraz sıkıntılı bir durum
Doktorun söyler canım.. Hemen yeme içme düzenini değiştir. Şekerli gıdalar dan uzak dur Un lu gıda dan uzak dur. Pko falan varmı? Gebeliğe engel bir durumun?yok hayır zannımca bayağı var daha menopoza:)
bi sıkıntı var da ne olduğunu çözemiyorum.
Doktorun söyler canım.. Hemen yeme içme düzenini değiştir. Şekerli gıdalar dan uzak dur Un lu gıda dan uzak dur. Pko falan varmı? Gebeliğe engel bir durumun?
Doktora ne zaman gözüküceksin canım. Hayırlı olsun Canım boşver üzülme sakın rabbimin vardır bir bildiği şerefsiz miş ex eşinpko yok tatlm gebeliğe engel durum var fallop tüpler tikali tüp bebek tedavisi gordum embriyo transferine bi hafta kala ayrıldık.
Doktora ne zaman gözüküceksin canım. Hayırlı olsun Canım boşver üzülme sakın rabbimin vardır bir bildiği şerefsiz miş ex eşin
Yeşillik yemem lazım. Suyu bol tüketmen lazım hazır gıdaları terk et. Kanında iltihap var. Sarımsak soğan ye bol bol için rahat değil ise Baska doktora götür benceya aslında doktor üstünkörü bakti bisey yok bol su iç ( oysa ben min 3 lt su icerim günluk) dedi bitirdi görüşmeyi, ben de sonucları internetten falan araştırıp okuyunca huylandım açıkçası, oyuzden burdan soruyorum anlayan biri var mı diye
ben ex eşimi allaha havale ettim
Yeşillik yemem lazım. Suyu bol tüketmen lazım hazır gıdaları terk et. Kanında iltihap var. Sarımsak soğan ye bol bol için rahat değil ise Baska doktora götür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?