Kan testi önce negatif sonra pozitif çıkanlar var mı.

aelk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
83
34
19
İyi akşamlae hanımlar dun. Adetimin 25. Günüydü kan tahlili verdik negatif çıktı.
Muhtemelen yumurtlama 17 sinde oldu.
Adet düzensizliğim var.
Önce negatif sonra pozitif çıkanlar varmi

Daha 11 gün olmuş erken kan vermişsiniz. Yumurtalamanın 13-14.günü verseniz daha iyi

Daha 11 gün olmuş erken kan vermişsiniz. Yumurtalamanın 13-14.günü verseniz daha iyi
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)

15 de çatlama gördüyseniz 29-30u gibi adet olursunuz. İnşallah vardır

Hala adet olmadım.ara ara gelen alt karın ağrısı oluyor birde sırt ağrısı.
Normalde adet olmadan 10 gun önce goguslerim ağrır tam 10 sonra adet oluyorum. Daha şimdilik göğüs ağrım olmadı.
Ben bitkisel ilac tedavisindeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırım

İnşallah evladınız sizinledir

İnşallah evladınız sizinledir
İnşallah lütfen dua edin çok istiyorum bir bebeğimin olmasını yirmi yıl tek abimin çocuklarının olmasını bekledik. Ben le abim tek çocuktuk.
Yıllar sonra imtihan oldu bu yine bana eşimde sperm hareket düşüklüğü çıktı.
Yüce mevlam herşeye kadirdir

Adetiminden 2 gün önce kan verdim negatifti bugün gecikmenin birinci günü testim hemen pozitif çıktı

Eklentiler

• IMG_8878.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 379
Adetiminden 2 gün önce kan verdim negatifti bugün gecikmenin birinci günü testim hemen pozitif çıktı
Hayırlı olsun ne güzel bende aynı şekilde iki gün önce verdim negatif di kan tahlilim. Daha idrar testimi yenilemedim

Canım göğüs şişliği hassasiyeti sağ kasıkta ara ara geeln şiddetli sancılanma uyku hali
Benim adetten on gün önce mutlaka göğüslerim ağrırdi bu sefer ağrımadi.
Ama ara ara alt karın hafif ağrılar var birde sırtı ağrısı.
İnşallah adet olmam

Benim adetten on gün önce mutlaka göğüslerim ağrırdi bu sefer ağrımadi.
Ama ara ara alt karın hafif ağrılar var birde sırtı ağrısı.
İnşallah adet olmam
En hayırlısı olsun inşallah gönlündekinğ Allah en güzeliyle nasip etsin

Bende kan testi verdim dün sabah az önce negatif oldugunu ögrendim, hala adette olmadım. Reglim 20sinde olacakken 15 aralıkta çatlama gördüm. Regl olmayınca bebek var zannettim çok umutluydum.

Var tabiki, negatif testten 2 gün sonra pozitif gördüm bende. Umarım sizde hayırlı haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…