kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)Daha 11 gün olmuş erken kan vermişsiniz. Yumurtalamanın 13-14.günü verseniz daha iyi
15 de çatlama gördüyseniz 29-30u gibi adet olursunuz. İnşallah vardırkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Hala adet olmadım.ara ara gelen alt karın ağrısı oluyor birde sırt ağrısı.Daha 11 gün olmuş erken kan vermişsiniz. Yumurtalamanın 13-14.günü verseniz daha iyi
İnşallah evladınız sizinledirHala adet olmadım.ara ara gelen alt karın ağrısı oluyor birde sırt ağrısı.
Normalde adet olmadan 10 gun önce goguslerim ağrır tam 10 sonra adet oluyorum. Daha şimdilik göğüs ağrım olmadı.
Ben bitkisel ilac tedavisindeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırım
İnşallah lütfen dua edin çok istiyorum bir bebeğimin olmasını yirmi yıl tek abimin çocuklarının olmasını bekledik. Ben le abim tek çocuktuk.İnşallah evladınız sizinledir
Hayırlı olsun ne güzel bende aynı şekilde iki gün önce verdim negatif di kan tahlilim. Daha idrar testimi yenilemedimAdetiminden 2 gün önce kan verdim negatifti bugün gecikmenin birinci günü testim hemen pozitif çıktı
Benim adetten on gün önce mutlaka göğüslerim ağrırdi bu sefer ağrımadi.Canım göğüs şişliği hassasiyeti sağ kasıkta ara ara geeln şiddetli sancılanma uyku hali
En hayırlısı olsun inşallahBenim adetten on gün önce mutlaka göğüslerim ağrırdi bu sefer ağrımadi.
Ama ara ara alt karın hafif ağrılar var birde sırtı ağrısı.
İnşallah adet olmam
Bende kan testi verdim dün sabah az önce negatif oldugunu ögrendim, hala adette olmadım. Reglim 20sinde olacakken 15 aralıkta çatlama gördüm. Regl olmayınca bebek var zannettim çok umutluydum.Adetiminden 2 gün önce kan verdim negatifti bugün gecikmenin birinci günü testim hemen pozitif çıktı
Kan değerinde mi iki gün sonda pozitif gördünüzVar tabiki, negatif testten 2 gün sonra pozitif gördüm bende. Umarım sizde hayırlı haberler alırsınız
Evet misal 2 gün önce negatif bu gün kanda pozitifKan değerinde mi iki gün sonda pozitif gördünüz
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinEvet misal 2 gün önce negatif bu gün kanda pozitif