Kan testi negatif

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yldz95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yldz95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
4
2
36
29
Merhabalar. Ben en son 14 subatta adet oldum. Üç gün önce kan verdim negatif ama normaldede zaten prezervatif ile Korunuyoruz bebek beklentim yok zaten. Gecikme fazla uzun sürünce şüphelendim. Halada adet olamadm karın agrım gögüs agrın var ama adet olmadım. Ne olabilir başka fikri olan varmı

Merhabalar. Ben en son 14 subatta adet oldum. Üç gün önce kan verdim negatif ama normaldede zaten prezervatif ile Korunuyoruz bebek beklentim yok zaten. Gecikme fazla uzun sürünce şüphelendim. Halada adet olamadm karın agrım gögüs agrın var ama adet olmadım. Ne olabilir başka fikri olan varmı
Polikistik olabılırmı yada ağrı kesıcı antibiyotikler vs de gecıkme yapıyor

Polikistik olabılırmı yada ağrı kesıcı antibiyotikler vs de gecıkme yapıyor
Normalde öyle bir sorunum yoktu uzun süredirde normal bi muayene olmadım sadece son adetimden sonra idrar enfeksiyonu yaşadım ilaçda kullanmam öyle o zamanda bi kaç kere içmiştim antibiyotiği

Normalde öyle bir sorunum yoktu uzun süredirde normal bi muayene olmadım sadece son adetimden sonra idrar enfeksiyonu yaşadım ilaçda kullanmam öyle o zamanda bi kaç kere içmiştim antibiyotiği
Antibiyotıkden kaynaklı gecıkmıs olabılır o halde istersen doktora git regli söktürücü verir

Antibiyotik iki gün kullandıysam zaten sonrasında bir adet dönemi gecirdim ocakta kullanmştm antibiyotiği 14 subatta adet oldum. Sonrası yok. Bayram arasıda randevu zor oldu bayram sonrasına kaldı doktora gitmem. Beklicem artk mecbur

Back
X