• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi negatif olup ta sonra pozitif çıkanlar?

Allah bağışlasın. Doktorların demesi gerekiyo ilacı veriyorum ama biraz daha beklesen daha uygun olur diye..

evet beni biraz daha bekletebilirdi
biraz yüklendim zaten dr a azcık polikliniğinde bagırıp çağırmış olabilirim:işsiz:
ama düşünsene söktürücü içiyosun ve gebesin aklımdan neler geçti
Allahıma şükür birşey olmadı

bunları sana sadece tedbirli olman adına söylüyorum

inşallah hamilesindir ama değilse de üzülme

denemelere devam:KK19:

evet beni biraz daha bekletebilirdi
biraz yüklendim zaten dr a azcık polikliniğinde bagırıp çağırmış olabilirim:işsiz:
ama düşünsene söktürücü içiyosun ve gebesin aklımdan neler geçti
Allahıma şükür birşey olmadı

bunları sana sadece tedbirli olman adına söylüyorum

inşallah hamilesindir ama değilse de üzülme

denemelere devam:KK19:

teşekkürler ilginiz için :oops:

Merhaba ben çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 14. Günü testbyaptırdım sonuç negatif adetime 4 gün var ama kazık ağrım ve belim çöm ağrıyor acaba bişeyler varmıdır erkenmi yaptım
Çok zaman geçmiş ama o zaman hamileymiymişsinşz acaba ?

Hamile değilmişim. Ekim ayinda hamile kaldim . Şimdi kızım 40 günlük:)
Allah size bağışlasın darısı başıma inşallah. Benim ilk aşılamamdı ayın 1 inde yapıldı o günü saymıyormuşuz galiba bu gün aşılamadan sonra 11. Gün idrar testi negatif ama iki gün önce silik çizgi vardı kan testi de negatif 1.17 sonuç. Bu Arada sat 22.08 bat: 20.09
İlginç olan belim çok ağrıyo ama ben aylık regl takvimi tutuyorum ve hep belirtilerimi yazıyorum her ay sıcak basması yüksek ateşle adet olurdum bu sefer elim ayağım donuyor yüzümde bi tane sivilce çıkar o da ovulasyobda şu an burnumun içinde bile sivilce çıktı. Ve inanmak istemiyorum tutmadığına galiba. Ümidim de kalmadı bu yüzden sordum belki umut olur diye

Gunaydin kizlar ben hala ragl olmadim başina boyle birsey gelen var mi.. ilaçlardan mi derdiniz

Back
X