• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi negatif idrar testi pozitif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İdrarda çıkan gebeliğin kanda çıkmama ihtimali yok. Hamile olsanız kesinlikle çıkardı.
Zaten 2-3 saat sonrası geçersiz. İlk mesajınızda biraz geçince pozitif oldu demişsi

10 dk dan sonra çıkan 2. Çizgi pozitif değildir kullanım talimatını okumadınız mı?
İdrarda çıkan şey kanda her türlü Çıkar. Beta hcg bir hormon. Önce kanda yükselir.
Yaklaşık ilk olarak 4 test yaptım ilki hemen çıktı 5 saat arayla tekrar yaptım gene çıktı üçüncüsü ve dördüncüsü 2 arayla çıktı 5. Yaptığım da gene çıktı anlamadım ki kafam karıştı doktora gittim yok dedi ama gebelik testlerim pozitif çıktı dedim 1 hafta sonra gel dedi hatta hastaneden dönerken bir tane daha aldım onu da yaptım annemin evinde oda çıktı şaşırdık ablamla anlamadım ki

Doğrudur bakalım hayırlısı ama galiba artık evde ki testlere de güven yok 5 kere yaptım hepsin de neden pozitif çıktı ki anlayamadım
Testleriniz pozitif çıkmamış ki. Yönergeleri okumadınız mı, genellikle 10 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın gibi bir uyarı olur. İlk 5-10 dakika içinde negatif sonuç verdiyse testleriniz negatiftir.

Testleriniz pozitif çıkmamış ki. Yönergeleri okumadınız mı, genellikle 10 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın gibi bir uyarı olur. İlk 5-10 dakika içinde negatif sonuç verdiyse testleriniz negatiftir.
Abla sadece 2 tanesi 10 dakikadan sonra ikinci çizgisi çıktı digerleri hemen çıktı ama silik doktordan geldikten sonraki de yaptığım çıktı ama oda çok hafif silik eczanedeki bayan eğer yarın öbür gün adet olma ihtimaliniz varsa test yanlış sonuç göstermiş olabilir dedi

Yaklaşık ilk olarak 4 test yaptım ilki hemen çıktı 5 saat arayla tekrar yaptım gene çıktı üçüncüsü ve dördüncüsü 2 arayla çıktı 5. Yaptığım da gene çıktı anlamadım ki kafam karıştı doktora gittim yok dedi ama gebelik testlerim pozitif çıktı dedim 1 hafta sonra gel dedi hatta hastaneden dönerken bir tane daha aldım onu da yaptım annemin evinde oda çıktı şaşırdık ablamla anlamadım ki

Dediğim gibi beta hcg önce kanda yükselir sonra idrara geçer. İdrarda pozitif olan bir sonucun kanda çıkmama ihtimali 0.
Bu kadsr çok idrar testi yaptırmayın. Adet gününüzü bekleyin. Geçerse bir kere yapın. Daha adet olmazsanız kan verin.
5 kere test yapmak ancak sizi böyle yanıltır boş yere heveslendirir.

Dediğim gibi beta hcg önce kanda yükselir sonra idrara geçer. İdrarda pozitif olan bir sonucun kanda çıkmama ihtimali 0.
Bu kadsr çok idrar testi yaptırmayın. Adet gününüzü bekleyin. Geçerse bir kere yapın. Daha adet olmazsanız kan verin.
5 kere test yapmak ancak sizi böyle yanıltır boş yere heveslendirir.
Çok doğru boşu bosuna heveslendik heveslendirdik

Abla sadece 2 tanesi 10 dakikadan sonra ikinci çizgisi çıktı digerleri hemen çıktı ama silik doktordan geldikten sonraki de yaptığım çıktı ama oda çok hafif silik eczanedeki bayan eğer yarın öbür gün adet olma ihtimaliniz varsa test yanlış sonuç göstermiş olabilir dedi
Abla ne kız ben daha gencim ahahahahdsggdg

Screenshot_2023-03-07-01-09-57-699_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

Kizlar bugün soğuk algınlığı nedeni ile gittim tekrar tahlil yaptım ama tahlillerime bakamadan geri döndüm sizce gebelik varmı anlayan varsa yorum yazabilirmi

Evdeki testlere güven var. Ama 5 dk içinde çıkmıyorsa onlar kuruma çizgisi. 5 testte de kuruma çizgisi 2. Çizgi çıkmış. Siz onu hamilelik sanmışsınız. Ama yok maalesef gebelik.
Haklısınız ama hala bekliyorum adet olmadım baya gecikti üstelik en son doktora gittiğimde alttan muayene etti gayet sağlıklı birisin dedi ve üstelik yumurtalarim iyi çalışıyor hala acaba hamilemiyim diye diye içim içimi kemiriyor sadece adetimin üstünden 14 gün geçmesini bekliyorum bakalım neler olacak hayırlısı

Haklısınız ama hala bekliyorum adet olmadım baya gecikti üstelik en son doktora gittiğimde alttan muayene etti gayet sağlıklı birisin dedi ve üstelik yumurtalarim iyi çalışıyor hala acaba hamilemiyim diye diye içim içimi kemiriyor sadece adetimin üstünden 14 gün geçmesini bekliyorum bakalım neler olacak hayırlısı
sonuç ne oldu

Gebe filan değilmişim polistik over sendromum varmış bunun için adet olmuyormuş kaç gündür ilaç kullanmama rağmen hala olmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back