- 1 Aralık 2023
- 39
- 18
- 22
Gecikmelerde hiç lekelenmeler yaşıyormusunuz ben 9 gün oldu benim bugün 5 . Günde kan testi negatif cikti bugün kahverengi lekenmeler yoğunlaşti bugüne kadar parmak ucu kadar lekeCanım dün gecikmemin 10. Günüydü kan testi verdim 5 çıktı bir hafta daha bekliycem bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz senin durum ne
Gündüz yine kan vericem bakalimCanım dün gecikmemin 10. Günüydü kan testi verdim 5 çıktı bir hafta daha bekliycem bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz senin durum ne
Yok hiç lekelenme yaşamadım bugün 12.günGecikmelerde hiç lekelenmeler yaşıyormusunuz ben 9 gün oldu benim bugün 5 . Günde kan testi negatif cikti bugün kahverengi lekenmeler yoğunlaşti bugüne kadar parmak ucu kadar leke olurdu
Hadi güzel haberlerle gelin inşallahGecikmelerde hiç lekelenmeler yaşıyormusunuz ben 9 gün oldu benim bugün 5 . Günde kan testi negatif cikti bugün kahverengi lekenmeler yoğunlaşti bugüne kadar parmak ucu kadar leke
Gündüz yine kan vericem bakalim
Hiç üzmeyin kendinizi en hayırlı zamanda rahbim inşallah evladınızı size bağışlar bebişler gelecekleri zamanı kemdileri belirliyo herhaldee bize dua etmek düşüyo sadece dualarda buluşalım allah tez zamanda sevindirsin sizi inşallahMaalesef negatif benimki
Çook sağolunHiç üzmeyin kendinizi en hayırlı zamanda rahbim inşallah evladınızı size bağışlar bebişler gelecekleri zamanı kemdileri belirliyo herhaldee bize dua etmek düşüyo sadece dualarda buluşalım allah tez zamanda sevindirsin sizi inşallah
Düzensiz adet görüyorm oyuzden emın değilim ama ortalama 4 gün gecıktım kan verdim 1.9 gbı saçma sapan bişey çıktı normalde her ay adete yakın olan meme hassasiyeti vs hıcbırı yok sadece ara ara yumurtalıklarıma ağrı vuryor ve midem garip yemek yıyesimmhiç yok zorla yıyıncede ac hhıssedıyırm baş ağrım var midem bı garip anlamadım ki nedir bu hıc gelmedi başımaGeç döllenme olmuştur pazartesı tekrarla bugün yenıdem verdınmı kaç cıktı
Ya çok seviniyorum böyle duyunca sizin için kendim içinde bir ümit oluyor bende 7. Gündeyim 5. Günde test negatifti kanda umarım benimde pozitif olurpersembe kan verip, hamilelik yok dedigi halde bugün (cumartest) yine test yaptim.
Iki cizgili :)
Simdi pazartesini beklicem tekrar kan vericem… bu aradada adetin 7. gecikmeli günü olmus oluyor :)))
Merhaba umarım hala buradasınızdır :) benim 4. Günüm gecikmede dün kan verdim negatif ama hiç adet olmayacak gibi hissediyorum. Sizdeki belirtiler nelerdi bende aşırı beyaz akıntı ve ayaklarım buz gibi göğüslerim şiş birde kramplar var 4-5 gündür kasıkta sizin bebeğiniz iyi durumdadır umarımBende aynı durumu yaşıyorum. 14 gün gecikmede kan testi verdim 11.20 çıktı. Yine verdim kan testi bakalım ne olacak
Sen yinede arada sirada testi yapmaya devam et :) bence olumlu sonuc alabilirsin.Merhaba umarım hala buradasınızdır :) benim 4. Günüm gecikmede dün kan verdim negatif ama hiç adet olmayacak gibi hissediyorum. Sizdeki belirtiler nelerdi bende aşırı beyaz akıntı ve ayaklarım buz gibi göğüslerim şiş birde kramplar var 4-5 gündür kasıkta sizin bebeğiniz iyi durumdadır umarım
Merhabalar,BU ARADA BU KONUYU ACAN BENIM… uzun süre yoktum buralarda maile girisim yoktu :)))) …. Ozamanlar bu postu yazdigimda nasil cagresizdim aklima geldikce gülüyorum…. Ama Suanda 7,5 aylik prensesime hamileyim :)))
GEC DÖLLENME sonucu oldu bu :)) adetim kesildiginde 7. günü kan tahlili negatifti ama 9. günü idrarda positifti :)) ALLAH ISTEYEN HERKESE Nasip etsin