canım ben de aynı sorunları yaşamıştım doktorda aynı şeyi söylemişti bana rahimde kalınlaşma var bekle vs.. işte 2 gün sonra testtim tekrarlanacaktı ama bende buğün regl oldum 1 ay daha beklenicek offf ki offff yani
mrb kızlar bugün adetimin üçüncü günü normalde bu günlerde adetim azalmaya başlar ama az önce telefonda kötü bir haber aldım biraz canım sıkıldı o anda bende ani bir kan boşalması oldu ve tuvalete gitmemle her tarafım batmıştı ve bir elin yarısı kadar et parçası düştü bu ne demek oluyor sizce hiç başınıza böyle bişey geldi mi acaba düşük mü yapıyorum lütfen yardımcı olun
mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorumbugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:
cnm sende kan sonucu ne kadar çiktı
mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahimsonucun ne çıktı merak attım valla aynısı bende var suan duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorumbugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:
Kan testi ypmadinmi canimmm orda addetten bir hafta önce bile cikiyormrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorumbugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?