• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi negatif çıktı ama doktor gebelik olabilir dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi setu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben de aynı sorunları yaşamıştım doktorda aynı şeyi söylemişti bana rahimde kalınlaşma var bekle vs.. işte 2 gün sonra testtim tekrarlanacaktı ama bende buğün regl oldum 1 ay daha beklenicek offf ki offff yani

canım ben de aynı sorunları yaşamıştım doktorda aynı şeyi söylemişti bana rahimde kalınlaşma var bekle vs.. işte 2 gün sonra testtim tekrarlanacaktı ama bende buğün regl oldum 1 ay daha beklenicek offf ki offff yani

mrb z3yc3 ben artık bu konuda kafa yormamaya taktım br dahaki aya ne kan testi ne doktor kontrolü hiç birşey yapmayacağım millet ne kadar rahat kadın 2 aylık hamile oluyor daha yeni öğreniyor böyle stres yaptığımız için de olmuyor bence :içelim:

kızlar benımde gecen ay reglım gecıktı 7 gun hemde dr a gıttım rahmın kalınlasmıs gebelık olabılır dedı ertesı gun adet oldum stresten gecıkıo o yuzden emın olmadan umutlanmamak lazım sonrası hep husran :(

mrb kızlar bugün adetimin üçüncü günü normalde bu günlerde adetim azalmaya başlar ama az önce telefonda kötü bir haber aldım biraz canım sıkıldı o anda bende ani bir kan boşalması oldu ve tuvalete gitmemle her tarafım batmıştı ve bir elin yarısı kadar et parçası düştü bu ne demek oluyor sizce hiç başınıza böyle bişey geldi mi acaba düşük mü yapıyorum lütfen yardımcı olun

mrb kızlar bugün adetimin üçüncü günü normalde bu günlerde adetim azalmaya başlar ama az önce telefonda kötü bir haber aldım biraz canım sıkıldı o anda bende ani bir kan boşalması oldu ve tuvalete gitmemle her tarafım batmıştı ve bir elin yarısı kadar et parçası düştü bu ne demek oluyor sizce hiç başınıza böyle bişey geldi mi acaba düşük mü yapıyorum lütfen yardımcı olun

canım moralini bozmadan önce mantıklı düşün bu parça adet gecikmesinden dolayı içerde biriken kan pıhtılaşmasındanda olabilir düşük ihtimalide olabilir ama en sağlıklısı doktorunla görüş düşük varsa içerde parça kalma ihtimali var inşallah düşük değildirde bu kadar üzülmezsin güzelim ama mutlaka doktoruna git

mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum :utangac:bugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:

cnm sende kan sonucu ne kadar çiktı

arkadaşlar benimde adetden 5 gün önce kan testim negatif çıktı ama halan daha adet olmadım her 28 günde bir adetim olur ne oldu anlamadım. beklmekdeyim herkes için hayırlısı olsun hamilelik.

cnm değerin baya düşükmüş
kimyasal gebelik olabilir
dr.lar bu tür gebeliği pek önemsemiyor
vücut kendi kendine toparlanıyor diye

Merhaba arkadaşlar; ben 19 Kasımda eşimle birlikte oldum hamilelik umuduyla 12 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama içimde bir umut var hala acaba adet dönemimi beklesem, gerçi kaç gündür akıntım var kendimi hamile gibi hissediyorum daha doğrusu çok istiyorum hamile kalmak.

mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahimsonucun ne çıktı merak attım valla aynısı bende var suan duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum :eek:bugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:

Canimm
mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum :eek:bugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:
Kan testi ypmadinmi canimmm orda addetten bir hafta önce bile cikiyor

Ben şuan 11 haftalık hamileyim insan sitres yapmamalı Rabbim herkeze nasıp etsin nasıpte varsa olur

Merhaba bnde bugün kan testi yaptm negatif çıktı adetim gecikmedi daha yalnis olma ihtimali var midir

Back