mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorumbugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:
birde arkadaşlar hastalandığım sabahın gecesinde ilişkiye girmiştik o sabah hastalandım acaba bu dönemlerde korunmak mı gerekir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
haklısın canım bu ay daha dikkatli olcam benim adet günlerim düzenli olmuyor doktor bana adetimin başladığı günden itibaren sayarak 12. 14. 16. 18. günlerde ilişkiye gir dedi bakalım hayırlısı
günaydın arkadaşlar herşey için çok sağolun ama dün hastalandım ve moralim çok bozuldu doktora telefon açtığımda 9,5 sınır dedi 10 ve üstü hamile anlamına geliyormuş benimki sınırda olduğu için olabilir demişti ama değilmişim. iki aydır uğraşıyoruz olmuyor iki aydır folik asit kullanıyorum acaba içmeye devam edeyim mi umutlar bir daha ki aya kaldı. dün sabah tuvalete gittiğimde kırmızı şeffaf bir akıntı düştü tuvalete sonra kanama geldi hastalandım acaba döllenmeden düşürmüş olabilir miyim yani tutunmaya çalıştı da tutmadımı acaba of of moralim çok bozuk
arkadaşlar bilgileriniz çok sağolun sabredip beklemekten başka çarem yok bir daha da kan testi falan yaptırmıycam ne olursa olsun bıkkınlık geldi valla bu arada iki aydır folik asit kullanıyorum devam etsem mi yoksa bıraksammi ki fazla içmenin bir sakıncası varmı ki
trackeki çok teşekkür ederim arkadaşlar valla içimi rahatlattınız bu ay daha dikkatli olucam trackeki tebrik ederim seni canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?