• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi negatif çıktı ama doktor gebelik olabilir dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi setu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
0
Ankara
mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum :utangac:bugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:

Merhaba Deniz'cim,

İnşallah hamilesindir. Benim bildiğim kan testinde normalde adetten bir hafta öncesine kadar hamilelik saptanabilir. Ama doktor'un dediği gibi geç döllenme de olmuş olabilir. Şu an ki lekelenmelerde yumurtanın döl yatağına yerleşmesinden kaynaklanıyor olabilir. Bence sabırlı ol ve biraz daha bekle. Allah hayrılısını nasip etsin.
Ben geçen ay hamile kalmıştım, maalesef 2. günde düşmüştü :(
Adetimden bir hafta önce çok hafif bir lekelenme oldu ama ben anlamadım, ağrılarım, yumurtalıklarımda ağrı, akıntıda artış vardı ama ben konduramadım. Adet geçikmesinden 5 gün sonra kan tahlili yaptırmıştım ve yaklaşık 2 haftalık hamileydim. Ne kadar erkense, beta hcg değerleri o kadar düşük olur. Dediğim gibi maalesef bebişimi kaybettim; Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin, bana ve anne olmak isteyen herkese (amin)...

arkadaşlar şimdi doktorum aradı ikinci kan testimde sonuç 9.5 çıkmış doktor sınırdasın dedi gebelik olabilir dedi. üç gün sonra tekrar kan testi yapalım dedi. bu beta hcg sınırı gebelik için en az kaç olmalı. gebelik olmazsa beta hcg normalde kaç olur

ya arkadaşım benimde adet günüm 20 ocaktı ve bugün itibariyle 6 gün geçti ama ben adetten 3 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıktı şimdi senin yazdıklarını okuyunca bende şüphelenmeye başladım..inş hamilesindir canım..

mrb beloş umarım herşey gönlünce olur zaten ben hamileysem adetime yakın hamile kalmışım demektir çünkü yumurtlama dönemimde gebe olsaydım şuan bir alık falan olurdu bebek of of beklemek çok zor

canım çok sağol senin adetler düzenlimidir..yumurtlaman falan hep günündemi oluyo

mrb benim adetlerim düzenli değil onun için yumurtlama dönemimi hiç hesaplıyamıyorum

mrb arkadaşlar bu ayın 20.adet olmam gerekiyordu aynı gün kan testi için gittim negatif çıktı. 24. yani cumartesi günü kontrole gittim herhangi bir sorun varmı diye. doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi sanırım bu durum gebeliğin başlangıç belirtisiymiş ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. biraz bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum :utangac:bugün itibariyle adet olmayalı 6 gün oldu ve adetime yakın kısa aralıklarla kramp şeklinde ağrılar yaşadım ve iki üç gündür tuvalette peçeteye çok az pembemsi bir kan geliyor ondan önce kahverengi nokta şeklinde lekelenme oluyordu. sizce hamilemiyimdir. bunlar hamilelik belirtisi mi:sm_confused:

merhaba canım,yazdıklarını okuyunca içimdeki umut yeniden alevlendi.bende adetimin 2.günü yani dün kan testi yaptırdım negatif çıktı.hala adet olmadım,sadece akıntım var o da normalde bu zamanlarda olmazdı.bide adetlerim düzenli olmasada hiç gecikmezdi hep erken olurdu ve bu ay geç yumurtladım 17 ve 18.gün doktor kontrolünde söylemişti doktorum,yumurtlama olmuş mutlaka çalışmalara devam diye.
şimdi yazdıklarını okuyunca acaba mı diyorum.bi kaç gün daha beklicem eğer adet olmazsam doktora gidicem.
inşallah hamilesindir canım ama bence hamilesin çünkü değer 5in üstündeyse gebelik var diye biliyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir...

denizcim hayırlı olsun 5 in üstüne çıktığında gebelik var demektir. sabretmelisin ama lekelenmen olduğu için bence bol bol yat dinlen nolur ne olmaz... değerine göre hamilesin ama çok yeni eğer bi anormallik olmazsa tekrar gittiğinde iki katına çıkması gerekiyor zaten eğer yükselmezse hamiş değilsin demektir... inşallah hamilesindir.. hayırlısı beslenmene dikkat et bol bol istirahat... leken devam ediyosa uzan sürekli....dinlen eğer hamiş değilsende üzülme canım....

günaydın arkadaşlar herşey için çok sağolun ama dün hastalandım ve moralim çok bozuldu doktora telefon açtığımda 9,5 sınır dedi 10 ve üstü hamile anlamına geliyormuş benimki sınırda olduğu için olabilir demişti ama değilmişim. iki aydır uğraşıyoruz olmuyor iki aydır folik asit kullanıyorum acaba içmeye devam edeyim mi umutlar bir daha ki aya kaldı. dün sabah tuvalete gittiğimde kırmızı şeffaf bir akıntı düştü tuvalete sonra kanama geldi hastalandım acaba döllenmeden düşürmüş olabilir miyim yani tutunmaya çalıştı da tutmadımı acaba of of moralim çok bozuk

birde arkadaşlar hastalandığım sabahın gecesinde ilişkiye girmiştik o sabah hastalandım acaba bu dönemlerde korunmak mı gerekir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

birde arkadaşlar hastalandığım sabahın gecesinde ilişkiye girmiştik o sabah hastalandım acaba bu dönemlerde korunmak mı gerekir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

merhaba canım normal gebelikte nasıldır bilmiyorum benimkiler tüp bebek ama yumurtalar döllenip transfer olduktan sonra tahlil gününe kadar kesinlikle yasaklandı ilişki gerçi tüp bebekte yumurta transferi dışında anne rahmine konduktan sonra normal hamilelikle aynı konumda oluyormuş yani düşük tutmama yapışmama gibi sorunlarımız eşit oluyor yaklaşık bi 20 gün falan yasaktı ondan sonrada tedbir amaçlı bişey yapamıyosun zaten bişey olmasın diye olsada çok yavaş ve dikkatli bebek istiyosak bu konuda bence daha fazle duyarlı olmamız gerekiyo

haklısın canım bu ay daha dikkatli olcam benim adet günlerim düzenli olmuyor doktor bana adetimin başladığı günden itibaren sayarak 12. 14. 16. 18. günlerde ilişkiye gir dedi bakalım hayırlısı

haklısın canım bu ay daha dikkatli olcam benim adet günlerim düzenli olmuyor doktor bana adetimin başladığı günden itibaren sayarak 12. 14. 16. 18. günlerde ilişkiye gir dedi bakalım hayırlısı

banada doktorum normal tedavi görürken 10. ve 22. günler arası özellikle 13-16.günlerde çok sık vermişti yumurtalar bazen erken yada geç gelişme gösteriyolarmış 22. günden sonrasına dikkattttttt normal bi yumurta 9-10. gün tam gelişme gösterir 13.gün tam olgunlaşır çatlamaya hazır olur benim 9. gün gelişmeye başlıyodu mesela 16.-17. günde olgunlaşıyordu ben 2 yıl yumurtlama tedavisi gördüm canım ezberledim artık herşeyi allah yardımcın olsun dilerim hemen kavuşursun meleğine:emir_bebek:

arkadaşlar bilgileriniz çok sağolun sabredip beklemekten başka çarem yok bir daha da kan testi falan yaptırmıycam ne olursa olsun bıkkınlık geldi valla bu arada iki aydır folik asit kullanıyorum devam etsem mi yoksa bıraksammi ki fazla içmenin bir sakıncası varmı ki

günaydın arkadaşlar herşey için çok sağolun ama dün hastalandım ve moralim çok bozuldu doktora telefon açtığımda 9,5 sınır dedi 10 ve üstü hamile anlamına geliyormuş benimki sınırda olduğu için olabilir demişti ama değilmişim. iki aydır uğraşıyoruz olmuyor iki aydır folik asit kullanıyorum acaba içmeye devam edeyim mi umutlar bir daha ki aya kaldı. dün sabah tuvalete gittiğimde kırmızı şeffaf bir akıntı düştü tuvalete sonra kanama geldi hastalandım acaba döllenmeden düşürmüş olabilir miyim yani tutunmaya çalıştı da tutmadımı acaba of of moralim çok bozuk

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama sen sakın stres yapma kafana da takma allaha bol bol dua et hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Ben de kan testi yaptırmıştım ve değerim 10.2 çıkmıştı doktor sınırda demişti ve 2 gün sonra tekrar gittim değerim yükselmiş.Şuan haftalık hamileyim canım.

Birde ilişki yasağı verdi doktor bana keşke sende ilişkiye girmeseydin ama vardır herşeyde bir hayır tatlımm.

arkadaşlar bilgileriniz çok sağolun sabredip beklemekten başka çarem yok bir daha da kan testi falan yaptırmıycam ne olursa olsun bıkkınlık geldi valla bu arada iki aydır folik asit kullanıyorum devam etsem mi yoksa bıraksammi ki fazla içmenin bir sakıncası varmı ki

Arkadaşım sen folik asite devam et bebeğinin tutunması için ve beyninin omuriliğinin gelişmesi için çoook önemli sakın bırakma düzenli kullan bence.

trackeki çok teşekkür ederim arkadaşlar valla içimi rahatlattınız bu ay daha dikkatli olucam trackeki tebrik ederim seni canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle

trackeki çok teşekkür ederim arkadaşlar valla içimi rahatlattınız bu ay daha dikkatli olucam trackeki tebrik ederim seni canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle

Rica ederim canım benim sen sakın moralini bozma.

İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim tatlım allahım en yakın zamanda sanada nasip eder inş.

Back