Merhaba arkadaşlar yaşadığım garip olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Normalde benim adet düzenim hiç bozulmaz ilaç veya stres bunu genelde etkilemez. Fakat bu ay başıma çok ilginç bir şey geldi. Normalde ayın 17'sinde adet olmam gerekirken 16'sında hatta 15'i de olabilir tam hatırlayamadım çok küçük bir parça gördüm tabii bu parçadan önce sağ kasığıma bir kramp girdi ve tuvalete gittiğimde bir parça gördüm daha sonra eşimle ilişkiye girdikten sonra da aynı küçük parçayı gördüm. Kan falan hiçbir şey yok sadece küçücük böyle et parçası gibi de değil ama garip bir parçaydı ne olduğunu anlayamadım. 16'sında 2 civarlarında çok açık iki damla kahverengi lekelenme oldu ve ben gebelik yerleşme kanaması diye düşündüm birkaç gün böyle devam etti en son dayanamadım bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım fakat sonuç negatif çıktı ama hala adet olmadım sadece koyu kahve bir şekilde lekelenme olarak ilerliyor bir de şöyle bir sıkıntım var yürüdüğüm zaman lekelenme artıyor uzandığım zaman ise hiçbir şey yok böyle belirtiler yaşayıp gebe kalan var mı aranızda lütfen yardımcı olunuz bana çok uzun oldu hakkınızı helal ettiniz. İlk gördüğüm parçayı resmini ekliyorum burada biraz boyutu büyük çıkmış ama yani 4 haftalık gebelik ortalama 1 milimetre kadar oluyormuş bu da ancak o kadar büyüklükteydi. Bu ay çok ümitliydim çünkü tam bir yumurtlama dönemine denk geldi ilişkim hatta neredeyse kesin gözüyle bakıyordu ve bütün belirtileri taşıyorum ama negatif