• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı???

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
398
Merhaba hanımlar,

Sat 4 Temmuz ve ilk kez bu ay klomen tedavisine başlamıştım.
Sonrasında doktora kızıp yumurta takibi yaptırmadım ve kendi hesaplamama göre ilişki takvimi belirledik.

Adetlerim düzensiz olduğu için Bat ne zaman bilemiyorum. Fakat normalde hiç adet öncesi belirtiler yaşamamama rağmen adetin 21.gününden itibaren göğüslerimde şişlik ve hassasiyet,ağrılar oluşmaya başladı. Kasıklarımda ise ara ara batma tarzı ağrılar oluşuyor. Sık idrara çıkıyorum son zamanlarda... Yani gebelik belirtisi diyebileceğim şeyler mevcuttu ve iyiden iyiye hamile olduğumu düşünüyordum.

Geçtiğimiz cuma günü henüz çok erken olduğunu düşünsem de test alıp yaptım,tabi ki negatif. Dün gidip kan verdim sonucu bugün aldım B-Hcg 1,6 çıktı. Yani hamile değilim teste göre.

Ama o derece emin olmuşum ki, erken olduğu için çıkmamış olabileceğini ya da testte yanılma olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de bayramdan önceki pazartesi tekrar kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum...

Aranızda bu şekilde,kan testinde dahi negatif çıkıp da sonradan testin yanlış olduğunu,hamile olduğunu öğrenen var mı?

Çok düşük bir ihtimal galiba bu, ama yine de içim rahat etsin diye bayramdan önce de kan tahlili yaptıracağım...

ovulosyon testi yaptınmı yani yumurtanın ne zaman çatladığını biliyomusun..?

ovulosyon testi yaptınmı yani yumurtanın ne zaman çatladığını biliyomusun..?

Hayır bilmiyorum malesef. Yumurta takibini doktorda yaptıracağıma güvenerek test falan düşünmemiştim. Sonrasında da doktorun özel hastane olmasına rağmen ilgisizliği, muayenelerin bir koşturma hali gibi aceleyle geçmesi sinirimi bozdu ve gitmedim.

Adetin 10,13,15,17.günlerinde ilişkiye girdik ya tutarsa diyerek...

Hayır bilmiyorum malesef. Yumurta takibini doktorda yaptıracağıma güvenerek test falan düşünmemiştim. Sonrasında da doktorun özel hastane olmasına rağmen ilgisizliği, muayenelerin bir koşturma hali gibi aceleyle geçmesi sinirimi bozdu ve gitmedim.

Adetin 10,13,15,17.günlerinde ilişkiye girdik ya tutarsa diyerek...

anladım canım adetim düzensiz dediğin için belli olmaz ne zaman çatladığı evde kendinde yapabilirsin bunlar için ovulosyon testleri var...ama inşallah denk gelmiştir ve tutmuştur bende adetime 6 gün varken yaptırdım 3,78 çıktı 2 gün sonra 14,21 çıktı...

anladım canım adetim düzensiz dediğin için belli olmaz ne zaman çatladığı evde kendinde yapabilirsin bunlar için ovulosyon testleri var...ama inşallah denk gelmiştir ve tutmuştur bende adetime 6 gün varken yaptırdım 3,78 çıktı 2 gün sonra 14,21 çıktı...

Gebelik olması için değerin en az kaç olması gerekiyor? 5'in altındaysa gebelik yok diyoruz demişti hemşire, sizinki 3,78 çıkmış ve artmış... Hayırlı olsun bu arada...

Son düzenleme:
Gebelik olması için değerin en az kaç olması gerekiyor? 5'in altındaysa gebelik yok diyoruz demişti hemşire, sizinki 3,78 çıkmış ve artmış... Hayırlı olsun bu arada...

evet 5in üstü olması lazım ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum ..inşallah değerim yükselir bende düşük diye biraz tedirginim bakalım hayırlısı inşallah canım...
rabbim kimseye arattırmasın inşallah...:16:

evet 5in üstü olması lazım ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum ..inşallah değerim yükselir bende düşük diye biraz tedirginim bakalım hayırlısı inşallah canım...
rabbim kimseye arattırmasın inşallah...:16:

Amin,Allah isteyen herkese nasip etsin...

adetıne kac gun var?
benım 4 gun var test yapmayı dusunuyorum varsa cıkar dıye dusunuyorum

arkadaşlar benmde adetime 2 gün var ve hamilelikten şüphelendğim için dün kan testi yaptırdım 0 çıktı. acaba bi kaç gün snra yapsam yükselir mi????????????

selam arkadaşlar! uzun süredir sizi takip ediyorum ama üye olmak için kısmet yeni oldu. sizinle paylaşmak istiyorum,normal adet günüm 13 temmuzda gördüm ve 21 de temizlendim. ama ertesi gün sağ kasığımda şiddetli bir ağrı oldu ve bu bir kaçgün sürdü doktara gittim ve hormon desti yaptırdım ve hormanlarım çok yüksek çıktığını söyleyerek gebe olabilirsin dedi sonra doktor alttan muayene ederek bir yumurtalığımın çatladığını söyledi adet geçikmesini bekle gel sana gebe testi yapalım dedi ama ben dayanamadım 2 ağustosta yaptım yani adetime daha 13 gün kala yaptım ve hgc 0.1 çıktı ve üzüldüm yada birz acelemi ettim test yapmakla!

selam arkadaşlar! uzun süredir sizi takip ediyorum ama üye olmak için kısmet yeni oldu. sizinle paylaşmak istiyorum,normal adet günüm 13 temmuzda gördüm ve 21 de temizlendim. ama ertesi gün sağ kasığımda şiddetli bir ağrı oldu ve bu bir kaçgün sürdü doktara gittim ve hormon desti yaptırdım ve hormanlarım çok yüksek çıktığını söyleyerek gebe olabilirsin dedi sonra doktor alttan muayene ederek bir yumurtalığımın çatladığını söyledi adet geçikmesini bekle gel sana gebe testi yapalım dedi ama ben dayanamadım 2 ağustosta yaptım yani adetime daha 13 gün kala yaptım ve hgc 0.1 çıktı ve üzüldüm yada birz acelemi ettim test yapmakla!

Galiba epey erken yapmışsınız. Ben de erken yaptırmıştım testi, 0.16 gibi birşey çıkmıştı. Bir süre sonra regl oldum zaten.

Siz adet zamanınızda tekrarlayın testi,inşallah hayırlısı olur...

sağolun.. evet o zaman birz erken yapmıştım.sonra adetime 5 gün kalada evde tekrar test yaptım pozitif çıktı sonra 1 gün kala hcg testi yaptım 907,3 çıktı çok şükür şuan 5 haftalık hamişimm:) RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu:)

Selam. Benim adetim 2 hafta gecikti, dün kan testi yaptırdım Beta HCG değeri 0,24 çıktı ve doktor over kistlerim olduğunu söyledi, evde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ve yoğun, kokulu akıntım var. Bugün sonucu öğrenmek için doktora gideceğim. Eşimle 5 sene sonra çocuk yapmaya karar aldık, şu an mali durumumuz buna uygun değil bu yüzden gebeliğe hazır değiliz. Gebelik olabilir mi?

sağolun.. evet o zaman birz erken yapmıştım.sonra adetime 5 gün kalada evde tekrar test yaptım pozitif çıktı sonra 1 gün kala hcg testi yaptım 907,3 çıktı çok şükür şuan 5 haftalık hamişimm:) RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu:)

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :nazar:

Darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla...

rabbim kimseye arattırmasın inşallah...:KK16:
Benimde sıkıntım buna benzer bu ayın 17 sinde adet olmam gerek olmadım kan testi yaptırdım 3. Günü negatif çıktı hala da adet olmadım geçikme olmazdı en fazla 1 gün olurdu sizde kan teati yanlış olabilir mi sağlık ocağında yaptırmıştım

Back