Aile Planlaması Kan testi negatif ama idrar testi silik çıkıyor

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

sewaal65

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
81
14
18
25
Sizce hamilemiyim bana yardımcı olunnn dün kan testi yaptım 0.100 çıktı ama evde gebelik testi yapıyorum silik çıkıyor Resim bıraktım şu dağılmış olan yerin yanında görünüyor

Eklentiler

• 2AD346CB-338C-45DD-AB39-6E6F24514DA3.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 136
Sizce hamilemiyim bana yardımcı olunnn dün kan testi yaptım 0.100 çıktı ama evde gebelik testi yapıyorum silik çıkıyor Resim bıraktım şu dağılmış olan yerin yanında görünüyor
Çizgi hemen mi çıkıyor kuruma çizgisi de olabilir kan testi negatifse yoktur canım. Allah kucağını dolu etsin inşallah

Kuruma çizgisidir. Kanda değer yükselmeden idrarda gözükmesi mümkün değil.

Canım gebelik testinde ilk 5 10 dakika içinde bir çizgi belirirse poztiftir. Seninki kuruduktan sonra dağılmış yani geçersiz bu test artik. Bir de testler en erken adetinden 1 2 gün önce net doğruyu gösterir. Adetin gecikmediyse test yapma üzme kendini

Doğru söylüyorsunuz ya benim adetime 3 gün var

Bak ben geçen ay 10 gün önce erken gebelik testiyle başladım sonra adete kadar normal testleri yapti.. çöpe attiklarim 1 2 saat sonra çizgi cıktı ama geçersizdi. Ve hamile değildim. Çok üzüldüm sen de yaşama bunlari

ilk 5 dk içinde çıkması gerekiyo, kuruma çizgisi sizin baktığınız
Öylemi ya
evet ya bende sürekli yapıyorum 2 saat sonra falan görseldeki gibi çizgi çıkıyor şaşırdım bende napıcağımı kan testi yaptm negatif çıktı napalım beklicez bizde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…