ewt arkadaşım 102 normal yani ölemi benim korkum gerçek gebelik olmaması sağol arkadaşım içimi rahatlattın.a.s.canım seninki 102 mi diğerlieri normal değerler zaten yazmışsın sen buna göre hamilesin normale 0-5 arası olur bu değer sen bu tabloya göre 3 haftalık hamilesin hayırlı uğurlu olsun
sağol arkadaşım cumartesi gidicem inşallah .amin amin bebişimi kucağıma almayı çok sitiyorum rabbim nasip etsin bebişimizi kucağımıza almayı.a.s.canım hayırlı olsun ben adet günümde yaptırmıştım 94 çıktı şimdi 3.5 aylık hamişim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasib etsin canım... herşey yolunda merak etme mutlaka folik asit kullanmalısın her hamile gibi... en kısa zamanda doktora git canıkm tebrik ederim....
canım ilk haftalarda bebeiş görünürmü ultrasonda?belki dr tekrar yapar testevet canım normal hamilelik için ben ilk test yaptırdım 7.14 çıktı dr.lar biri hamile diğeri değil dedi hastanede şaştım kaldım başka dr.a gittim bana ilaç verecekti nerdeyse almadım dedimki ya normali 0-5 arası diyosunuz 5 den fazla ilaç veriyorsunuz dedim o zaman tekrar tahlil yapalım dedi yaptırım benim değer 1 haftada 924 olmuş ve 4 haftalık hamileymişim değer 1 günde bile çok hızlı artıyor tekrar yaptır emin olamıyorsan bence hamilesin zaten dr.a gittiğinde ultrasona alır seni kesinleşir böylece hadi hayırlısı...
maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sağol arkadaşım bilgilerin için.a.s.canım sağol benim bebiş doğdu 19 aylık:ecrin_bebek:
ilk haftada tabii görünür yalnız gebelik kesesi şeklinde 6.haftadan sonra yanılmıyorsam kalp atışları duyulur
ilk zamanlarda ve diğer kontrollerdede kan tahlili. idrar tahlil, ultrason başka bişey yok bide tansiyon kilo takibi yapıyor dr.
bende merak ediyorum yediklerimle alakalı olabilirmi acaba*yok canım o başka bişeyle alakalıdır hamileliğin son aylarında sık idrara çıkma olur sadece oda bebeğin baskı yapmasından kaynaklanıyor
sağol canım Amin inşallah.rica ederim canım ben kucağıma aldım söyledim ya 1.5 yaşında oğlum
Allahım sana nasip etsim sağ salim kucaklamayı
güzel dileğin için çok teşekkü ederim arkadaşım amin inşallah:Saruboceq:busemcim seni çok tebrik ediyorum. allah kucağınada almayı nasip eder inşanlah
merhaba arkadaslar ben ingiltereden yaziyorum 12 haftalik hamileyim sormak istedigim sey sadece bebegimi ultrasodnan bir kere gordum ve kan testi disinda hic bir test yapilmadi bana ultrason icin her doktora gittigimde erken gerek yok sorun olsa kan gelir her sey normal diyor yuzume bakip down sendromu veya zeka testi icin bir test sorsam yasin 28 gerek yok teste kan testi yeterli sorun olsa anlariz diyor sizce bu normalmi bakiyorum uclu test bir cok test var ama hastane kan testi disinda bir sey yapmiyor bana yasin genc down sendromu ihtimali cok dusuk gerek yok diyor bana yardimci olurmusunuz kan degerlerindende haberim yok sorun yok olsa iletisime geceriz diyolar turkiye gibide degilki burasi anliyamiyorum bazen lutfen ayrdime din arkadaslar.