Kan testi değerlerim

busem68

çok şükür Allah'ım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
1.332
6
arkadaşlar ben henüz doktora gitmedim cumartesi gidicem ama test değerlerimi sizle paylaşmak istedim.Normal gebelikte değerlek kaç olur fikirleriniz şimdiden teşekkürler.
BETA-HCG 102.0 mIU/ml
1.hafta gebelik 5.0-50mlU/ml
2.hafta gebelik 50-500mlU/ml
3.hafta gebelik 100-5000mlU/ml
4.hafta gebelik 500-10000mlU/ml
5.hafta gebelik 1000-50000mlU/ml
6.hafta gebelik 10000-100000mlU/ml
Non-pregnant 0-5 mlU/ml

canım seninki 102 mi diğerlieri normal değerler zaten yazmışsın sen buna göre hamilesin normale 0-5 arası olur bu değer sen bu tabloya göre 3 haftalık hamilesin hayırlı uğurlu olsun

canım seninki 102 mi diğerlieri normal değerler zaten yazmışsın sen buna göre hamilesin normale 0-5 arası olur bu değer sen bu tabloya göre 3 haftalık hamilesin hayırlı uğurlu olsun
ewt arkadaşım 102 normal yani ölemi benim korkum gerçek gebelik olmaması sağol arkadaşım içimi rahatlattın.a.s.

canım hayırlı olsun ben adet günümde yaptırmıştım 94 çıktı şimdi 3.5 aylık hamişim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasib etsin canım... herşey yolunda merak etme mutlaka folik asit kullanmalısın her hamile gibi... en kısa zamanda doktora git canıkm tebrik ederim....

sağol arkadaşım cumartesi gidicem inşallah .amin amin bebişimi kucağıma almayı çok sitiyorum rabbim nasip etsin bebişimizi kucağımıza almayı.a.s.

evet canım normal hamilelik için ben ilk test yaptırdım 7.14 çıktı dr.lar biri hamile diğeri değil dedi hastanede şaştım kaldım başka dr.a gittim bana ilaç verecekti nerdeyse almadım dedimki ya normali 0-5 arası diyosunuz 5 den fazla ilaç veriyorsunuz dedim o zaman tekrar tahlil yapalım dedi yaptırım benim değer 1 haftada 924 olmuş ve 4 haftalık hamileymişim değer 1 günde bile çok hızlı artıyor tekrar yaptır emin olamıyorsan bence hamilesin zaten dr.a gittiğinde ultrasona alır seni kesinleşir böylece hadi hayırlısı...

canım ilk haftalarda bebeiş görünürmü ultrasonda?belki dr tekrar yapar test
canım sanada hayırlı olsun sağlıcakla alırsın inş kucağına.

peki hamilelikte ishal olmak normalmi yani ben tam ishal değilde böle sık çıkıyorum ve karnım ağrıyor.

canım sağol benim bebiş doğdu 19 aylık:ecrin_bebek:
ilk haftada tabii görünür yalnız gebelik kesesi şeklinde 6.haftadan sonra yanılmıyorsam kalp atışları duyulur
ilk zamanlarda ve diğer kontrollerdede kan tahlili. idrar tahlil, ultrason başka bişey yok bide tansiyon kilo takibi yapıyor dr.

yok canım o başka bişeyle alakalıdır hamileliğin son aylarında sık idrara çıkma olur sadece oda bebeğin baskı yapmasından kaynaklanıyor

maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sağol arkadaşım bilgilerin için.a.s.

rica ederim canım ben kucağıma aldım söyledim ya 1.5 yaşında oğlum
Allahım sana nasip etsim sağ salim kucaklamayı

sagol busecigim arastiricicam burda soruyorum herkese ayni cevabi veriyorlarmis saglik gelismis diyolar ama durum bu .

Son düzenleme:

canım ne demek yaaa olurmu ayı ayına takibinin yapılması lazım bence üçlü test zeka testi yapılması gerekir btürkiyede her dr bunu soruyor yoksa bile hemen yapıyolar bende oranın drlerinde iş yok ihmal etme diyecem mutlaka iyi bir dr vardır bulmalısın canım umarım hiç bir sorun olmaz gebeliğin boyunca hayırlısıyla doğurursun bebeişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…