Gebeliğe Hazırlık Kan testi 1.6 civarı çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebeksi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
208
506
103
Kızlar merhaba
Kafamda deli sorular 10 11 aralik pik yapti 12si catladi ovulasyon testi ile konrtol ettim. 1o 11 değerlendirdik 27si bat ayin 24 ünde kan testi yaptım 1.6 çıktı idrarda tek çizgi var devamlı. Umarim ya4in kırmızılar gelmez böyle olan var mı aranızda

Kızlar merhaba
Kafamda deli sorular 10 11 aralik pik yapti 12si catladi ovulasyon testi ile konrtol ettim. 1o 11 değerlendirdik 27si bat ayin 24 ünde kan testi yaptım 1.6 çıktı idrarda tek çizgi var devamlı. Umarim ya4in kırmızılar gelmez böyle olan var mı aranızda
2 olan bir arkadas vardi ve yukseldi suanda 4 aylik oldular.. insallah yukselir. Belki erken verdin kan. Gec dollenme falan olduysa.

Ama o erken ölçtürdüydü :olamaz:
:D burda da mı buldun beni... döllenme gününde mi demişti.. ama yine 10. günü bulmuştur yaa...
kelebeksi de önce oldu belli olmaz ki.. umut vermek istemem ama 1,6 da az değil yani.. 0,1 değil yani..

• Beğen
Reactions: H E
:KK70: burda da mı buldun beni... döllenme gününde mi demişti.. ama yine 10. günü bulmuştur yaa...
kelebeksi de önce oldu belli olmaz ki.. umut vermek istemem ama 1,6 da az değil yani.. 0,1 değil yani..

Ben olcturdugumde adete 4 gun vardi
Ensendeyım :D :D :D

Bende asla umduunu kırmak ıstemem .
Ovulasyon yaptıgı için geç döllenme oldugunu düşünmediğim için öyle bişey dedım .
Allar isterse neden olmasın .
Bat 4 ken ben idrar testınd esilik çizgiyi görmüştüm ..

Şuan sakin ol ve kan testı vermeyı bırak .

Ensendeyım :KK70: :KK70: :KK70:

Bende asla umduunu kırmak ıstemem .
Ovulasyon yaptıgı için geç döllenme oldugunu düşünmediğim için öyle bişey dedım .
Allar isterse neden olmasın .
Bat 4 ken ben idrar testınd esilik çizgiyi görmüştüm ..

Şuan sakin ol ve kan testı vermeyı bırak .
:D canım benimm :KK4:

Aynen Rabbim dilerse olur...
K Kelebeksi bekle biraz... Hakkında hayırlısı inşallah :KK74:

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar merhaba

Aradığın kişi tam olarak benim :rapci:
Aynı tarihte çatlamış yumurtalarımız :) Benimde 12 aralık günü çatladı, Kan testi yaptırdım cuma günü 2,30 çıktı. Dün gece regl oldum

Seni
Aradığın kişi tam olarak benim :rapci:
Aynı tarihte çatlamış yumurtalarımız :) Benimde 12 aralık günü çatladı, Kan testi yaptırdım cuma günü 2,30 çıktı. Dün gece regl oldum
Sen benden once kan testi yaptirmissin ve benden yüksek çıkmış demekki bende yarini bekleyeyim regli şansım pek yok:halay:

Seni

Sen benden once kan testi yaptirmissin ve benden yüksek çıkmış demekki bende yarini bekleyeyim regli şansım pek yok:halay:

Aynen yumurtlama tarihin belli olduğu için geç yumurtlama ihtimalin yok. %99 gebe değilsindir. Umarım önümüzdeki ay tutunur :nazar:

Back