- 9 Ocak 2018
- 138
- 82
- 48
- Konu Sahibi beyazmasumumutlar
Bu durumu yaşayanınız var mı kızlar. Adetim 6 gün geçti ve kan tahlilinde çıkmadı. Hiç bu kadar gecikmezdi. Ne olur yaşayan varsa yardımcı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrole git derim mafem gebelik yok başka bir durum olabilir..Bu durumu yaşayanınız var mı kızlar. Adetim 6 gün geçti ve kan tahlilinde çıkmadı. Hiç bu kadar gecikmezdi. Ne olur yaşayan varsa yardımcı olsun
Polikist over gorunumu var dedi dr tarlusal iciyorum simdi korkuyorum ya bebegim olmayacak diyeKontrole git derim mafem gebelik yok başka bir durum olabilir..
Sadece iki aydır mı? Önceden düzenli miydi reglinrPolikist over gorunumu var dedi dr tarlusal iciyorum simdi korkuyorum ya bebegim olmayacak diye
Hep duzensizdiSadece iki aydır mı? Önceden düzenli miydi reglinr
Rabbim inşallah sana da bana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Bu ay 17. Gün yumurtladım. Geç oldu yani Baya döngüme göre sabah test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı keşke hanşle olsaydım.. Muhtemelen 1 ya da 2 güne regl olurum :'(Hep duzensizdi
Bn 32 yasinda olcam 22aralikta senn yas guzel bnm biraz fazla bizimde agustostan beriBu ayın 26 sında 27 yaşında olacağım bu 4. Ayımız korunmasız geçen
AynenHamile olduğu halde 4 aydır negatif mi çıkmış yanii
Hiç hamile kaldın mı ?Bn 32 yasinda olcam 22aralikta senn yas guzel bnm biraz fazla bizimde agustostan beri
Hayr canim sen ama cok istyrm ya esimde umutsuz konusunca cok kiziyo sanki kac yildir deniosun da olmuo diyo bi sizle konusunca rahtliyorum Allah razi olsun vallaHiç hamile kaldın mı ?
Aynen dua edelim birbirimize ins ayni anda hamis olurzRabbim den umut kesilmez bebek geleceği zaman kendi seçiyor. Ben de kalmadım hiç 4 aydır deniyoruz işte...
İnşallah inşallah yakın zamanda hayırlı haberlerimizi alırız iyi akşamlar dilerimAynen dua edelim birbirimize ins ayni anda hamis olurz
Tesekkur ederim canim iyi aksamlarİnşallah inşallah yakın zamanda hayırlı haberlerimizi alırız iyi akşamlar dilerim