• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan tahlilim çıktı hamile miyim?

Esmeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
73
39
88
Şunu belirtmemde fayda var en son adet tarihim 1eylul . 24 eylülde ovulasyon pozitif idi yumurtlama gorduk degerllendirdik . Bu sekilde gec yumurtlamiş oluyorum. Bu ay adetim gecikti normalde 3 4 gun degisebiliyordu ama hala gelmedi ve cogu belirtilerim var bel agrisi kasik agirisi halsizlik bulanti
Bu sabah kan tahlili verdim sonuc bu sekilde . Sizce cok erken mi . Gec dollenme olmus olabilir mi
DefaultLabReport_221008_121527.jpg

24 Eylül de yumurtlama olduysa geç döllenme ihtimali çok çok düşük kanda çıkmadiysa negatiftir muhtemelen mevsimsel ya da stres kaynaklı olabilir gecikmeniz

Şunu belirtmemde fayda var en son adet tarihim 1eylul . 24 eylülde ovulasyon pozitif idi yumurtlama gorduk degerllendirdik . Bu sekilde gec yumurtlamiş oluyorum. Bu ay adetim gecikti normalde 3 4 gun degisebiliyordu ama hala gelmedi ve cogu belirtilerim var bel agrisi kasik agirisi halsizlik bulanti
Bu sabah kan tahlili verdim sonuc bu sekilde . Sizce cok erken mi . Gec dollenme olmus olabilir miEki Görüntüle 3142332
Hamilemisiniz son durum ne

Back