Kan tahlili

asama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
7
0
1
28
Merhaba kan tahlili sonucunda Ferritini düşük ama demiri normal olan oldu mu hiç? Bu durumu yaşayanlar bana yazabilir mi?
Ferritin 6.9
Demir bağlama 274
Demir 181

Bende bu şekilde. Demir(serum) da düşük ferritin de. Eğer ferritin düşükse paralel olarak demir bağlama kapasitesi de yükselir.

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-27-20-41-57-264_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-27-20-41-57-264_com.android.chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 22
Sorun şu ki feritin düşünce demir de düşermis ama biz de demir normal feritin düşüyor bu durumu yaşayan oldu mu

Sorun şu ki feritin düşünce demir de düşermis ama biz de demir normal feritin düşüyor bu durumu yaşayan oldu mu
iki gün önce verdiğim kan sonucunda ferritinim 9.4 a düşmüştü demirim 120. Üç ay öncekinde de demir değerim gayet normalken ferritinim 11 çıkmıştı

Demir ilacı yazdı birde kahve ve çay tüketimimi azaltmamı istedi ona göre değerleri izleyecek tekrardan. Sizin doktorunuz ne dedi

Demir ilacı yazdı birde kahve ve çay tüketimimi azaltmamı istedi ona göre değerleri izleyecek tekrardan. Sizin doktorunuz ne dedi
Hematolojiye sevk etti vallahi bizde başka bı doktor a gideceğiz peki kan değerleriniz nasıl onlar da hep normal mi bizim herşey normal sadece feritin düşük

Tüm değerlerim normal d vitaminim 6 larda sadece. Şuan demir ilacı ve d vitamini takviyesine başladım aksatmamaya çalışıyorum çünkü aşırı derecede halsizliğim kemik ağrılarım ve sürekli kötü düşünme hallerim vardı d vitamini çok büyük bir etkenmiş bunu anladım

Bizim doktor feritin dusukken demir nasıl yüksek oluyor bı sorun var gibi düşündü

aslında yakın zamanda regl olduysanız bunun da etkisi olabiliyormuş veya başka nedenler yine de baktırmakta fayda var tabi ki çok geçmiş olsun

aslında yakın zamanda regl olduysanız bunun da etkisi olabiliyormuş veya başka nedenler yine de baktırmakta fayda var tabi ki çok geçmiş olsun
Feritin düşmesinde mi etkisi varmış o zaman demir neden yüksek peki

Ben abim adına yazıyorum yani sonuç onun ve 2 ay önce Kızılay'a kan vermişti sebebi bu olabilir mi ki peki öyle olsa demir değeri de düşmez miymiş

Ben abim adına yazıyorum yani sonuç onun ve 2 ay önce Kızılay'a kan vermişti sebebi bu olabilir mi ki peki öyle olsa demir değeri de düşmez miymiş
Karaciğer enzimlerine bakılır muhtemelen içinizi ferah tutun olabiliyor böyle şeyler, önlem almak önemli olan.

Merhaba geçmiş olsun,
bendede aynı şekilde ferritn düşük demir normal.
benimde hemotolije yönlendirdi doktor daha gidemedim.
siz gittinizmi acaba neden kaynaklı olduğunu öğrenebildinizmi.

Back
X