Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gün önce verdiğim kan sonucunda ferritinim 9.4 a düşmüştü demirim 120. Üç ay öncekinde de demir değerim gayet normalken ferritinim 11 çıkmıştıSorun şu ki feritin düşünce demir de düşermis ama biz de demir normal feritin düşüyor bu durumu yaşayan oldu mu
Sorun şu ki feritin düşünce demir de düşermis ama biz de demir normal feritin düşüyor bu durumu yaşayan oldu mu
Doktorunuz ne dedi peki aynı durumdayiziki gün önce verdiğim kan sonucunda ferritinim 9.4 a düşmüştü demirim 120. Üç ay öncekinde de demir değerim gayet normalken ferritinim 11 çıkmıştı
Hematolojiye sevk etti vallahi bizde başka bı doktor a gideceğiz peki kan değerleriniz nasıl onlar da hep normal mi bizim herşey normal sadece feritin düşükDemir ilacı yazdı birde kahve ve çay tüketimimi azaltmamı istedi ona göre değerleri izleyecek tekrardan. Sizin doktorunuz ne dedi
Feritin düşmesinde mi etkisi varmış o zaman demir neden yüksek pekiaslında yakın zamanda regl olduysanız bunun da etkisi olabiliyormuş veya başka nedenler yine de baktırmakta fayda var tabi ki çok geçmiş olsun
Ben abim adına yazıyorum yani sonuç onun ve 2 ay önce Kızılay'a kan vermişti sebebi bu olabilir mi ki peki öyle olsa demir değeri de düşmez miymişaslında yakın zamanda regl olduysanız bunun da etkisi olabiliyormuş veya başka nedenler yine de baktırmakta fayda var tabi ki çok geçmiş olsun
Karaciğer enzimlerine bakılır muhtemelen içinizi ferah tutun olabiliyor böyle şeyler, önlem almak önemli olan.Ben abim adına yazıyorum yani sonuç onun ve 2 ay önce Kızılay'a kan vermişti sebebi bu olabilir mi ki peki öyle olsa demir değeri de düşmez miymiş