merhaba arkadaşlar bu benim 2. konu başlığım. özet geçiyorum. son adet tarihimi 10 temmuzda oldum ve 28 temmuzda (ovülasyon dönemim) eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonrasından kasıklarım şişip adet görcekmişim gibi ağrımaya, göğüslerim şişmeye acımaya başladı. normal regl döngüm 30-32 gün arası. olası regl tarihim yarın. ama ben dayanamayıp az önce kan testi yaptırdım bi şey çıkmadı. erken baktırmış olabilir miyim sizce hemşireye sordum olsaydı çıkardı dedi.
A ben idrar testi sandım kansa doğrudur malesef canımmerhaba arkadaşlar bu benim 2. konu başlığım. özet geçiyorum. son adet tarihimi 10 temmuzda oldum ve 28 temmuzda (ovülasyon dönemim) eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonrasından kasıklarım şişip adet görcekmişim gibi ağrımaya, göğüslerim şişmeye acımaya başladı. normal regl döngüm 30-32 gün arası. olası regl tarihim yarın. ama ben dayanamayıp az önce kan testi yaptırdım bi şey çıkmadı. erken baktırmış olabilir miyim sizce hemşireye sordum olsaydı çıkardı dedi.
Psikolojiktir o canım öyle hissediyorsundur olsa çıkardı kaç çıktı değerinama tüm belirtileri taşıyorum
Psikolojiktir o canım öyle hissediyorsundur olsa çıkardı kaç çıktı değerin
Bende adet günümden 1 gün önce baktırdım çıkmadı 7 gün sonra baktırdım çıktı biraz bekle benceama tüm belirtileri taşıyorum
5.00 yazıyor
Ovulasyon gününüz o sancıları yaşadığınız günmüş ya da sizde kist var. Bir doktor muayenesine görünün derim.merhaba arkadaşlar bu benim 2. konu başlığım. özet geçiyorum. son adet tarihimi 10 temmuzda oldum ve 28 temmuzda (ovülasyon dönemim) eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonrasından kasıklarım şişip adet görcekmişim gibi ağrımaya, göğüslerim şişmeye acımaya başladı. normal regl döngüm 30-32 gün arası. olası regl tarihim yarın. ama ben dayanamayıp az önce kan testi yaptırdım bi şey çıkmadı. erken baktırmış olabilir miyim sizce hemşireye sordum olsaydı çıkardı dedi.
Her laboratuvarın değerleri farklıdır.İyi de 5 hamilesin demek. 2 gün sonra tekrar baktır iki katı yükselmiş mi
Her laboratuvarın değerleri farklıdır.
Hayır düşük bir rakam. Mesela o laboratuvarın değerleri kaçmış?Öyle bile olsa 5 düşük bir rakam değil ki olsa çıkardı denilecek bir rakam değil yani
Hayır düşük bir rakam. Mesela o laboratuvarın değerleri kaçmış?
Beniö daha önce yaptırdığım bir laboratuvar 0-10 arası gebelik yok demektir diye referans aralığı belirlemişlerdi/
Ovulasyon gününüz o sancıları yaşadığınız günmüş ya da sizde kist var. Bir doktor muayenesine görünün derim.
Bende adet günümden 1 gün önce baktırdım çıkmadı 7 gün sonra baktırdım çıktı biraz bekle bence
28 temmuzda (ovülasyon dönemim) eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonrasından kasıklarım şişip adet görcekmişim gibi ağrımaya, göğüslerim şişmeye acımaya başladı.
Nasıl yani adetten 24 gün sonra mı ovulasyona girmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?