kan tahlili

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
merhaba arkadaşlar bu benim 2. konu başlığım. özet geçiyorum. son adet tarihimi 10 temmuzda oldum ve 28 temmuzda (ovülasyon dönemim) eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonrasından kasıklarım şişip adet görcekmişim gibi ağrımaya, göğüslerim şişmeye acımaya başladı. normal regl döngüm 30-32 gün arası. olası regl tarihim yarın. ama ben dayanamayıp az önce kan testi yaptırdım bi şey çıkmadı. erken baktırmış olabilir miyim sizce hemşireye sordum olsaydı çıkardı dedi.

ama tüm belirtileri taşıyorum

Bende aynı durumları yaşıyorum ama adetıme daha 6 gün var kaşık ağrısı göğüslerde şişme umut ediyorum açıkçası inşallah hamıleyızdır

A ben idrar testi sandım kansa doğrudur malesef canım

Ovulasyon gününüz o sancıları yaşadığınız günmüş ya da sizde kist var. Bir doktor muayenesine görünün derim.

Öyle bile olsa 5 düşük bir rakam değil ki olsa çıkardı denilecek bir rakam değil yani
Hayır düşük bir rakam. Mesela o laboratuvarın değerleri kaçmış?
Beniö daha önce yaptırdığım bir laboratuvar 0-10 arası gebelik yok demektir diye referans aralığı belirlemişlerdi/

Hayır düşük bir rakam. Mesela o laboratuvarın değerleri kaçmış?
Beniö daha önce yaptırdığım bir laboratuvar 0-10 arası gebelik yok demektir diye referans aralığı belirlemişlerdi/

Himmm... Genelde hamile değilken 1 li degerlerin üstünü görmediğim için bana yüksek geldi canım. İnşallah vardır bebiş de yükselir :)

28 temmuzda (ovülasyon dönemim) eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonrasından kasıklarım şişip adet görcekmişim gibi ağrımaya, göğüslerim şişmeye acımaya başladı.

Nasıl yani adetten 24 gün sonra mı ovulasyona girmişim

Yukarıda 24 gün sonra dememişsiniz ovulasyon döneminden 3 gün sonra kasıklarım ağırmaya başladı demişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…