Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yardım lütfen..
1 Ekimde adetten 1 gün sonra hcg 162 çıktı. 6 Ekimde doktoruma gittim. İkinci bi tahlil yapıldı. Hcg 494 çıktı. Doktor normal seyirde haftaya gel keseye bakalım dedi ama bilemiyorum. Tam ikiye katlamamış değerlerim. Bide göğüslerimin şişi sanki indi. Normal mi bu durum. İki tahlili yaptırdığım yerler farklıydı. Bu da fark eder mi?[/Q
canım doğum tarihlerimiz aynı benim
2 ekim-99
4 ekim-244 yani benim gidişat normal ..dün 500 falan olması lazım..bak şöyle olmuş olabilir..ilk tahlili öğleden sonra mı yaptırdın..ikinciyi sabah yaptırdıysan tam iki kaytı artmamış olabilir..sıkma canını..gögüslerin gecici süreyle inmiştir belki..sen sıkma canını..bu arada bende tam bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü 6000i o zamna geçiyor Alllahtan bişey çıkmazsa..bu arada üstten mi bakacak..![]()
canım doğum tarihlerimiz aynı benim
2 ekim-99
4 ekim-244 yani benim gidişat normal ..dün 500 falan olması lazım..bak şöyle olmuş olabilir..ilk tahlili öğleden sonra mı yaptırdın..ikinciyi sabah yaptırdıysan tam iki kaytı artmamış olabilir..sıkma canını..gögüslerin gecici süreyle inmiştir belki..sen sıkma canını..bu arada bende tam bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü 6000i o zamna geçiyor Alllahtan bişey çıkmazsa..bu arada üstten mi bakacak..![]()
İkisini de aynı saatlerde yaptırdım canım. Valla doktor haftaya gel keseye bakalım dedi ama alttan üstten bi şey demedi.canım peki dün muayene etti mi doktor ben 4ünde gitmiştim baktı ama doğal olarak göremedi...sadece rahimde gebeliğe hazırlayıcı değişiklikler oluşmuş dedi![]()
transferin
9.günü 12
11.günü 21
15.günü 130
17.günü 180 çıktı
bu durum nasıl bir yorum getirir
kötümü sonuçlarım
bu tür deneyim yaşayan var mı aranızda..
canım peki dün muayene etti mi doktor ben 4ünde gitmiştim baktı ama doğal olarak göremedi...sadece rahimde gebeliğe hazırlayıcı değişiklikler oluşmuş dedi![]()
Yok canım muayene etmedi. Baksak ta görülmez daha çok küçük dedi. Tahlil sonucu yapılan yere göre oynarmı acaba şimdi ona takıldım.
bnm regl günm en son 6 eylüldü 3 ekimde olmam gerekiyodu olmadm. kan tahlili yaptrdm 2 gün önce pozitif çıktı sevindim. değerm 375.35 çıktı doktor gittiği için soramadm ne kadarlk olduğunu buradaki değerlere baktm ama pek anlamadm ne kadarlktr sizce... yarn tekrr doktora gidicm ama merak ediyorm çok :) bilen arkadaşlar yardmcı olabilirmi....
canım degerin çok güzel benim sat 3 eylül olmasına ragmen nerdeyse aynıyız..bence sat yazarak tahmini doğumtarihini hesapla ve aşağıdaki hamile günlüğünü ekle sende..benim profilimiden girebilirsin![]()
bnm regl günm en son 6 eylüldü 3 ekimde olmam gerekiyodu olmadm. kan tahlili yaptrdm 2 gün önce pozitif çıktı sevindim. değerm 375.35 çıktı doktor gittiği için soramadm ne kadarlk olduğunu buradaki değerlere baktm ama pek anlamadm ne kadarlktr sizce... yarn tekrr doktora gidicm ama merak ediyorm çok :) bilen arkadaşlar yardmcı olabilirmi....
merhabalar...
Benim sat 2 eylüldü 02 ekimde kan değerim 2620 çıktı.Doktora başlamadım yani ultrasona girmedim girince keseyi görürüm inşallah
benmde sat 29 ağustos 29eylülde 2230 1ekimde 4211 çıktı ben de başlamadım doktora haftaya cuma giricem ultrasona inşallah
slm arkadaşlar aklıma bi şey takıldı ben 29 30 günde bir adet oluyorum temmuz 3 da adet gördüm agustosta ilk defa gecikme oldu 8inde gördüm eylülde iyice azıttı taa 16sında gördüm 27.sinde çatlatma ignesi vurdum bugun idrarda gebelik testi yaptım negatif.. şimdi ben adet dönemindemiyim yoksa son adet tarihine göre degerlendirip erken test yaptım diyemi düşünmeliyim:S
27 sinde çatlama iğnesi yaptıysanız bugün ayın 7 si çok erken idrar testi için idrarda çıkmaya bilir ... adet gecikmesinde idrar testi yapın bence...
okadar acele etme bence.. ben mesela okadar tedavi gördüm idrar yaptım evde ama kana idrarda pozitifi görmeden gitmedim ...mesela bu gebeliğimde bide okadar belirtim vardı yinede önceden evde test yaptım sonra dr'a gitmeden kanda baktırdım isteyebilir diye düşündüm...yarın gidip kan testi yapsam 3 5 bi şeyler cıkmaz mı![]()
slm arkadaşlar aklıma bi şey takıldı ben 29 30 günde bir adet oluyorum temmuz 3 da adet gördüm agustosta ilk defa gecikme oldu 8inde gördüm eylülde iyice azıttı taa 16sında gördüm 27.sinde çatlatma ignesi vurdum bugun idrarda gebelik testi yaptım negatif.. şimdi ben adet dönemindemiyim yoksa son adet tarihine göre degerlendirip erken test yaptım diyemi düşünmeliyim:S