Kan sulandırıcılara rağmen ikinci kez bebeğimin kalbi durdu

Rahim filmi dışında genetik testlerimiz yapıldı eşimle. Yalnız birkaç kişiden sperm testi versin gibi şeyler duydum. Onu da doktora sordum gerek yok yaptırma diyor anlamadım neden gerek yok dediğini belkide spermlerden sağlıksız oluyor bebek bilmiyorum. Şuan tekrar gebelik planlama fikri bile beni öyle korkutuyor ki

Aynı şeyleri ben de duyuyorum. Gençsiniz daha çok çocuğun olur, olsun en azından hamile kalabiliyosun, daha küçüktü zaten millet doğurup da kaybediyor vs vs artık o kadar sıkıldım ki hiç kimseye kürtaj olduğumu hamile olduğumu bile söylemedim bu sefer çünkü bu saçmalıkları duymaktan çok sıkıldım

Gülerek okudum çünkü birebir aynı teselliler hatta bugün bunların hepsini yine duydum

O zaman tek sebep kan sulandırıcı değil mi acaba? Ben senelerdir uğraştığım için bir çok tuhaf şey öğrendim mesela artık makrofaj aşısı var onu bir araştırın belki işinize yarar. Örnek vereyim bazı vücutlar çocukları algılamıyormus mesela alerjen bünyeler savaşıyormuş çocukla bana böyle dediler en son biliyor musunuz ilginç ama bir arkadaşım makrofaj aşısı yaptırdı ve tuttu çok şükür onun için her duyduğumu herkese söylüyorum hepimiz bilinçlenelim destek olalım

Sperm çok etkilemiyor sanırım çünkü zaten sağlıklı güçlü olan sperm yumurtaya ulaşıyor. Bizim gibi sayılı hücre değil bi de milyon tane sperm oluyor. O yüzden sanırım doktor gerek yok demiş. Rahim filmi çektirebilirsin belki o bi cevap olur sana. Ama büyük ihtimalle sebebi bulunamıyor düşüklerin. Sabretmek dışında yapılacak bişey yok. Kendini üzme hiç. Yaşın çok genç zaten. Anne olmak için çok vaktin var

Siz doktorunuzu değiştirin, eşiniz mutlaka üroloji doktoruna muayene olsun ve test yaptırsın. Gebe kalabiliyorsan spermde sorun yoktur diyorlar ama sperm kalitesi de önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…