Kan sulandırıcı

ema5

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
15
0
6
22
Merhabalar arkadaşlar ben 7 gündür kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kendime bir saat seçtim her gün gece 12 30 aynı saate iğne kullanıyorum saatimi değiştirmek istiyorum bu benim beneğimi etkilermi lütfen bilenler yazsın

Doktora sorun bence. Belki yarımşar saat oynatarak bi süreçte değiştirebilir. Ben ilk başladığımdan beri aynı saatte vuruyorum 7 aylık hamileyim değiştirmedim hiç.

canım ben de öğlen 12 gibi başlamıştım, her gün azar azar kaydırarak akşam 8’e çektim. sabah zor oluyordu genelde dışarda olduğum için.
yavaş yavaş değiştir saatlerini tavsiyem

Ben 12.00de baslamistim normalde vurmaya, sonra yarım saat, 1 saat unuta unuta şuan akşam 8.30'a kadar kaydı. Bilincli yaptigim bir şey degildi ama benim. Herkesin pıhtılaşma eğilimi farkli oluyor, doktorunuza danışmadan bir şey yapmayın bence.

Doktora sorun bence. Belki yarımşar saat oynatarak bi süreçte değiştirebilir. Ben ilk başladığımdan beri aynı saatte vuruyorum 7 aylık hamileyim değiştirmedim hiç.
İstanbuldamisiniz acaba bende igne kullanmak istiyorum hangi doktira gittiniz acaba ben istanbuldayi

Ben günde 2 tane karından vuruyorum genelde saatleri hep değişiyor bir şey olacağını sanmam morarmalar için iğneyi uygulamadan önce yapacağınız yere buz aküsü veya poşette buz koyup uyusturana kadar tutun sonra iğneyi yapın ağrı acı hissetmezsiniz birde yumuşak bir bölgeden vurursaniz morarma olmaz aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…