Kan sulandırıcı oksapar iğne acısı nasıl hafifler

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum koldan vuruyorum aşırı can acıtıyor. Kullanıp deneyimleyen var mı en az 3 ay kullanacağım dayanamıyorum acısına

Merhaba oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum koldan vuruyorum aşırı can acıtıyor. Kullanıp deneyimleyen var mı en az 3 ay kullanacağım dayanamıyorum acısına
koldan değil de daha yağlı bir bölge olan göbekten yap, orda da acır ama koldaki gibi olmaz 3 4 dk ya geçer yanma hissi

Kan sulandırıcı bende kullandım bekli 3 aydan fazla hep göbekten yaptım morardı bazen ama geçti yağlı yerlere yapmak lazım evet tabi yaparken sakın olmak

Ben de hamilelikten dolayı kullanıyorum. İlk zamanlar cesaret edemedim eşim yaptı, her defasında canım yanıyordu. Burdan bir arkadaşımızın önerisini gördüm onu uyguladım gayet rahat bir şekilde yapıyorum. Öncelikle iğnenin havasını almanıza gerek yoktur yazıyor ama içinde hava var o da ciddi anlamda can yakıyor. Kapağını açmadan iğneye parmağınızla birkaç defa vurun, kapağını açın ve alttan tüm havası çıkıncaya kadar sıkın, tüm havası boşalınca içinden bir miktar çıkacak zaten. Sonrasında doktorunuz nerden yapmanızı istediyse o bölgenin en yumuşak, yağlı kısmını azıcık kolonya/alkol ile silin, sonrasında sıkıştırıp yavaşça iğneyi batırın, sıvıyı yavaşça enjekte edin, enjeksiyon bitene kadar etinizi sıkıştırmaya devam edin. Ben loş ışıkta bile yapıyorum artık

Melokka hanıma ek olarak, göbekten yapılan iğneleri göbek deliğinin 3 parmak sağına ya da soluna yapın, evet bir miktar yakıyor ama 2-3 dakikaya geçiyor, o ara uzanın isterseniz. Benim de eşim yapıyor, eti sıkıştırıp yapınca en azindan iğnenin girişi acıtmıyor.

Gebeliğim boyunca kullandım o iğneleri. İlk başta çok yakıyor ama zamanla alıştığınız için yanma hissi oluşmuyor.
Ben hep göbeğime yapardım, son ay da bazen eşim koluma yapardi bazen de ben bacağıma, ama çoğunlukla göbeğime yaptım.
Geçmiş olsun şifa diliyorum.

Merhaba 1 ay önce 27 haftalıkken ölü doğum yaptım. Amniyosentez çalışılmıştı. Bütün çalışmalar genetik veya enfeksiyon anlamında sağlıklı olduğu, plasental yetmezliğe bağlı gelişim geriliği tespit edilmişti o yüzden doktorum sadece pıhtılaşma testi yapmak istedi. Regl zamanından sonra gelebilirsin dedi. Fakat ben ne zaman regl olucam onu bile bilmiyorum. Süreçle ilgili bilgisi olan aydınlatabilir mi? Ne zaman kan pıhtılaşma testi daha uygun oluyor?

Kan pıhtılaşma testini ilk zaman istemediler mi sizden? Bende pıhtılaşma var mesela ilk transferde de ikincisinde de kullandım ilkinde tuttu ama gelişimi durdu kürtaj oldum ikincisinin sonucu dün çıktı negatif oldu maalesef.
Sabahları aspirin akşamları iğne vuruluyordum
Adetin 2.Günü bir sürü test yaptırdım ama onlardan biri miydi bu test onu hatırlamadım çünkü garanti olsun diye genetik test bile yaptırdım hangisi ne zaman yapıldı yanıltmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…