Kan sulandirici igne

hilal12

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
68
37
8
26
Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum göbekten kan sulandirici iğne yapıyorum, clexane kullanıyorum ilk defa iğneyi yaptığım yerden bir damla kan geldi iğneyi geri çekerken, endiselendim biraz. Yaşayan var mı bu durumu normal mi

Biraz kasmış veya biranda vermiş olblrsiniz birşey olmaz geliyor olması, kullandığınız zaman ovmayın yeterli yerini birde böyle çok yavaş yavaş veriniz ilacı.

İğnenin icindeki solusyon bittimi tam görmek için çok hafif iğne içerdeyken oynattim sanırım ondan olabilir mi

Açısını görebileceğiniz şekilde ayarlayın görmüş olursunuz tabiki o da etmiş olblr inceden geldiyse gelmemesi gereken yere ama birşeycik olmaz rahat olunuz umarım bebeğiniz tutar

Açısını görebileceğiniz şekilde ayarlayın görmüş olursunuz tabiki o da etmiş olblr inceden geldiyse gelmemesi gereken yere ama birşeycik olmaz rahat olunuz umarım bebeğiniz tutar
Suan benimle canım 8 haftalık olduk çok şükür ama devam ediyorum ignelere

Merhaba üzerinden geçmiş ama çok korkuyorum 6 hafta 3 günlük hamileyim aynı durumu yaşadım orası şişti ve anında morardı bir şey olmuş müdür bebeğime ne olur cevaplar mısınız

Merhaba üzerinden geçmiş ama çok korkuyorum 6 hafta 3 günlük hamileyim aynı durumu yaşadım orası şişti ve anında morardı bir şey olmuş müdür bebeğime ne olur cevaplar mısınız
Yok kuzum bişey olmamıştır merak etme bazen yanlış yere denk geliyor iğne, biz bişey yaşamadık

Sıkıntı olmaz canım progestan iğne kullanırken benimde başıma geldi birşey olmıyor. Tüp bebek doktorum bana iğne vermemişti kan sulandırıcı sizin özel durumunuz mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…