Top gibi şişlik görünce korktumBence Deri altına gelmiştir sürekli masaj yap ovalaannemde kardeşime hamile iken 38 yaşındayken doğurana kadar kolundan vuruldu ondada öyle olurdu
Yok yok korkma hep aynı yerden vurmamaya çalışTop gibi şişlik görünce korktumbide morarmış biraz.
4.hamileliğim ilk 3 hamileliğim maalesef olumsuz sonuçlandı. Bunda oldukça dikkatli davranıyorum.
İlacı yanlış vurduğun içindir bastırdığında acıyorsa ve içi sertse büyük ihtimalle o ilaç tam dagilmamis iyice ovala sen hiçbir şey olmazBirgün sağ koldan birgün sol birgün karnın sonra tekrar sağ diye devam et aralarında bir iki gün oluyor ya dinlenmiş oluyor o vurulan yerler
Çok teşekkür ederimİlacı yanlış vurduğun içindir bastırdığında acıyorsa ve içi sertse büyük ihtimalle o ilaç tam dagilmamis iyice ovala sen hiçbir şey olmaz
Onu hatırlamıyorum ama kullanmıştır o yaşta düşük oldu sonra bidaha gebe kalınca kan sulandirici kullanmak zorunda kaldı ama diğerini bilmiyorumÇok teşekkür ederimanneniz Progesteron ilacı da kullandı mı?
Günde 2 defa kullanıyorum alttan kapsül
Kadın herşeyi kullandı ya o zamanlar
Ya ben ikizim mesela doğal yolla olmuşuz bizden önce bir erkek çocuğu varmış 9. Ayda ölmüş mecbur ölü doğum yapmış zaten ondan sonra 4 yıl sonra biz olmuşuz ikizimle bizden 4 yıl sonra erkek kardeşim olunca bu 16-17 sene durdular sonra birtane minnoş dünyalar güzeli kızı oldumecbur kalınca herşey kullanıyoruz maalesef
Ben de kullandim canım sistigi zaman buz koy biraz bekle ve bir kac gun başka yere yap sis inene kadar benim karnım morarmışti her yeri ve 3 ay boyunca kullandim hamile kalınca da iğneyi yapmadan önce pamuğa kolonya dokuyordum yapacağım yeri temizliyorum ve iğnenin havasını da aliyordm o şekilde yapiyordumMerhaba6 haftalık hamileyim ve kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Ama dün farkettim iğne yaptığım yerde deri altında top gibi şişlik oluşmuş.
Sürekli karnıma yapıyorum yer değiştiriyorum ama o şişliği görümce korktum.
Benim gibi aynı durumu yaşayan var mı bana bilgi verirse sevirim