Kan sulandırıcı iğne yan etkisi

masalle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
9
3
34
Merhaba 6 haftalık hamileyim ve kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Ama dün farkettim iğne yaptığım yerde deri altında top gibi şişlik oluşmuş.
Sürekli karnıma yapıyorum yer değiştiriyorum ama o şişliği görümce korktum.
Benim gibi aynı durumu yaşayan var mı bana bilgi verirse sevirim

Bence Deri altına gelmiştir sürekli masaj yap ovala annemde kardeşime hamile iken 38 yaşındayken doğurana kadar kolundan vuruldu ondada öyle olurdu

Bence Deri altına gelmiştir sürekli masaj yap ovala annemde kardeşime hamile iken 38 yaşındayken doğurana kadar kolundan vuruldu ondada öyle olurdu
Top gibi şişlik görünce korktum bide morarmış biraz.
4.hamileliğim ilk 3 hamileliğim maalesef olumsuz sonuçlandı. Bunda oldukça dikkatli davranıyorum.

Birgün sağ koldan birgün sol birgün karnın sonra tekrar sağ diye devam et aralarında bir iki gün oluyor ya dinlenmiş oluyor o vurulan yerler

Birgün sağ koldan birgün sol birgün karnın sonra tekrar sağ diye devam et aralarında bir iki gün oluyor ya dinlenmiş oluyor o vurulan yerler
İlacı yanlış vurduğun içindir bastırdığında acıyorsa ve içi sertse büyük ihtimalle o ilaç tam dagilmamis iyice ovala sen hiçbir şey olmaz

Çok teşekkür ederim anneniz Progesteron ilacı da kullandı mı?
Günde 2 defa kullanıyorum alttan kapsül
Onu hatırlamıyorum ama kullanmıştır o yaşta düşük oldu sonra bidaha gebe kalınca kan sulandirici kullanmak zorunda kaldı ama diğerini bilmiyorum

mecbur kalınca herşey kullanıyoruz maalesef
Ya ben ikizim mesela doğal yolla olmuşuz bizden önce bir erkek çocuğu varmış 9. Ayda ölmüş mecbur ölü doğum yapmış zaten ondan sonra 4 yıl sonra biz olmuşuz ikizimle bizden 4 yıl sonra erkek kardeşim olunca bu 16-17 sene durdular sonra birtane minnoş dünyalar güzeli kızı oldu Allah öyle zor günler yaşattı ki sonrasında böyle evlatlar verdi seninde inşallah sağlıkla gelir (ikizimde erkek bu arada )kız olsun isterdim o da 2 ye 2 yapmis kadın

Ben de kullandim canım sistigi zaman buz koy biraz bekle ve bir kac gun başka yere yap sis inene kadar benim karnım morarmışti her yeri ve 3 ay boyunca kullandim hamile kalınca da iğneyi yapmadan önce pamuğa kolonya dokuyordum yapacağım yeri temizliyorum ve iğnenin havasını da aliyordm o şekilde yapiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…