Kan sulandırıcı iğne yan etkisi

masalle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
9
3
34
Merhaba 🙋🏻‍♀️ 6 haftalık hamileyim ve kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Ama dün farkettim iğne yaptığım yerde deri altında top gibi şişlik oluşmuş.
Sürekli karnıma yapıyorum yer değiştiriyorum ama o şişliği görümce korktum.
Benim gibi aynı durumu yaşayan var mı bana bilgi verirse sevirim 🙏

Bence Deri altına gelmiştir sürekli masaj yap ovala 🥰 annemde kardeşime hamile iken 38 yaşındayken doğurana kadar kolundan vuruldu ondada öyle olurdu

Bence Deri altına gelmiştir sürekli masaj yap ovala 🥰 annemde kardeşime hamile iken 38 yaşındayken doğurana kadar kolundan vuruldu ondada öyle olurdu
Top gibi şişlik görünce korktum 🙄 bide morarmış biraz.
4.hamileliğim ilk 3 hamileliğim maalesef olumsuz sonuçlandı. Bunda oldukça dikkatli davranıyorum.

Birgün sağ koldan birgün sol birgün karnın sonra tekrar sağ diye devam et aralarında bir iki gün oluyor ya dinlenmiş oluyor o vurulan yerler

Birgün sağ koldan birgün sol birgün karnın sonra tekrar sağ diye devam et aralarında bir iki gün oluyor ya dinlenmiş oluyor o vurulan yerler
İlacı yanlış vurduğun içindir bastırdığında acıyorsa ve içi sertse büyük ihtimalle o ilaç tam dagilmamis iyice ovala sen hiçbir şey olmaz 🥰🥰

Çok teşekkür ederim 🥰 anneniz Progesteron ilacı da kullandı mı?
Günde 2 defa kullanıyorum alttan kapsül
Onu hatırlamıyorum ama kullanmıştır o yaşta düşük oldu sonra bidaha gebe kalınca kan sulandirici kullanmak zorunda kaldı ama diğerini bilmiyorum 😊🤗

☺️ mecbur kalınca herşey kullanıyoruz maalesef
Ya ben ikizim mesela doğal yolla olmuşuz bizden önce bir erkek çocuğu varmış 9. Ayda ölmüş mecbur ölü doğum yapmış zaten ondan sonra 4 yıl sonra biz olmuşuz ikizimle bizden 4 yıl sonra erkek kardeşim olunca bu 16-17 sene durdular sonra birtane minnoş dünyalar güzeli kızı oldu 🥹 Allah öyle zor günler yaşattı ki sonrasında böyle evlatlar verdi seninde inşallah sağlıkla gelir 🥹🥰🥰🥰(ikizimde erkek bu arada 🥲😅😅)kız olsun isterdim o da 🥲 2 ye 2 yapmis kadın 🥲

Merhaba 🙋🏻‍♀️ 6 haftalık hamileyim ve kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Ama dün farkettim iğne yaptığım yerde deri altında top gibi şişlik oluşmuş.
Sürekli karnıma yapıyorum yer değiştiriyorum ama o şişliği görümce korktum.
Benim gibi aynı durumu yaşayan var mı bana bilgi verirse sevirim 🙏
Ben de kullandim canım sistigi zaman buz koy biraz bekle ve bir kac gun başka yere yap sis inene kadar benim karnım morarmışti her yeri ve 3 ay boyunca kullandim hamile kalınca da iğneyi yapmadan önce pamuğa kolonya dokuyordum yapacağım yeri temizliyorum ve iğnenin havasını da aliyordm o şekilde yapiyordum

X