anladım canım.benimde 2 kaybım var.zten özellikle psikolojik açıdan düşünülürse sezeryan olmak istersem dr um karşı çıkmayacağını söledi yani böle bi kaygımın normal olduğunu istersem sezeryan olucanı söledi.ama yinede engel değilmiş yani
Aslında iste bütün dert kaygı, bence Dr lar da onun farkında. Bu karar da onların etkileri de var.
Bur de ben düşünüyorum da ben normal dogumu bekleyemezdim. Simdi bile korkuyorum şutum geldi mı, sancım var mı? Normal dogum olsaydı sürekli acaba ne zaman gelecek ha geldi ha gelecek tedirginliği zor.
Zaten ilk 4 ay sürekli kanama oldu olmadı sıkıntısı yasadım, simdi de onu beklemeye korkuyorum . Buyuk ihtimalle Dr um da onun farkında
Ya o kadar tuhaf bi duygu ki, her sey Allah tan ama, sanki karnımda olunca ona bi sey olursa yetemem, bisey yapamam korkusu var. O yuzden kucağıma gelsin, dokunayım, ulaşayım istiyorum:)
Hepimiz icin Rabbim hayırlısını versin. Sağlıkla bebeciklerimiz gelsin :)))
Şimdiden cok takılmamalı çalış. Ben de öyleydim sürekli sorup duruyordum Dr uma. Ama 32 haftaya gelene kadar sorularıma cevap vermedi:)
Sen gebeliğinin tadını çıkar, bunları kafana takma, zamanı gelince her seyi anlatacam dedi hep:)
Zaman geldi cok şükür simdi sadece vakit dolduruyoruz:)
kızlar bugün doktora gittim pıhtım hakkındaa bilgilendirmesini istedim normal mi olabilir sezeryan mı dedim normal doğum riskli olaabiliyormuş dedim öyleee bir şey yokk dedii yaa içim rahatladııı ne kızlar bir kaç hafta önce iğneyi bırakacaksın dedii o zamana daha var şimdiden düşün me ddii yaaa ayyy kızlarrrr çokk heycanlıyımm oğlumu kucağıma alacağım günü iple çekiyorummmmmmmm:)
bendede kanda pıhtılaşma var .mthfr 1298a faktörü mutant çıktı.benimde bir kürtajım oldu(kalp atışı olmadığından)birde düşük.bu 3.hamileliğim.coraspin ve 0.4lük clexane kullanıyorum.doktorum coraspini 36.haftaya kadar iğneyi doğuma kadar kullanacağımı söyledi.çapa tıpada gidiyorum .ordada doktor coraspini 32.haftada kesicem dedi ama doğumdan sonrada iğne kullanıcakmısın dedi akıbeti nolacak dedi.beni hemotoloji veya iç hastalıklarına sevk etti.bakalım nolacak.özelde kendi doktorum bişe demedi.
doğumda ne olacak belli değil .bende bel fıtığı başlangıcı vardı.fizik tedavi aldım .sonrasını bilmiyorum.büyük ihtimal sezaryan olurum.doktorumda henüz bişe demedi zaten.
canım benim yaa geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider sağsağlim doğum yaparsın hepimiz için öyleee kızlar
doğum planıı için erken daha 32 haftada artık belirliyorlar canım yaa benim de gelecek ay az çok belli olacak bakalım artık
heralde bu sezeryan moda oldu ya dr ların işine geliyoya bi dönem çoktu.sanırım iğne kullanan normal yapamaz lafı o dönemde çıktı heralde.tabiki bazıları gerçekten ciddi dir o ayrı ama artık bugünlerde normal doğum yapılır diyen duyuyorum hep.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için