Canım panik yapma raht ol
) ben internet sirelerinden okuduğum kadarıyla bunu öğrenmiştim . Pihtilasmanin sıkıntısı yok. Kan sulandirici kullandığımız icin , kanama kontrolü sezeryanla daha iyi saglaniyrmus durum bu.
Benim Dr umun riske atmamak dediği durum su ; 3 kayıp var bu bebek kıymetli bebek ben normal doguma bekletemem dedi, bu biraz da Dr umun tercihi. Ama araştırdığım okuduğum kadarıyla çoğunlukla sezeryan.
Mesela tup bebek ya da aşılama ile olan bebekleri de Dr lar sezeryanla alır, bu da onun gibi bi sey.
Benim ayın 15 inde doğumun olarak insallah. Bir hafta oncesinde kesecem aspirini. Anestezi Dr undan bir sey daha öğrendim, 1 hafta onceden kesilmezse aspirin epidural anestezi şansımız da olamıyormus bizim. Yani bizim kız 15 I'ni beklemez etken gelirse epidural bile olamıyor. Bu durumların nedeni tamamen kanama kontrolunu sağlamaktan dolayı.
Herkesin kendi tercihi ve Dr una güvenine gire değişir. Ben yanlış anlaşılmak ta istemem Dr un ne derse ona göre davranırsın.
Ben de hep normal dogum istiyordum, Allah'ım bize bunu nasip etmiş, saglicakla alayım da kızımı kucağıma. Zaten bu kadar yaşadığım seyden sonra normal dogum icin gün bekleyemezdim en de sezeryan taraftarıyım