Tedaviyi reddetme hakkına sahip herkes. Ben de bir kere kışın domuz görmüştüm sonra gözlerimi yikatmadim. Bak üzüldüm düşününce
Yaptırmayın o zaman.Zaten bu kadar dindar insanlar oturup kaderini beklesin niye doktora gidiyosunuz ki çok saçma.
İnanca saygısı olmayan insanlar sizden saygı duymanızı ve bu hassasiyetimi anlamanızı rica ediyorum.hatta mümkünse yorum yapmayın.haram helal noktasında azami dikkat eden kimseyi anlayamazsınız.bu arada domuz üzerinde Allah'ın rahmeti çok açık.sadece onu yeme diyor.onun hiçbir maddesini hücrelerine alma diyor.Yaratan Rabbimiz bizlere hudut ve belli sınırlar kurallar koyuyor yoksa domuzu al da eziyet et demiyorÖyle mi değil mi bilmem de hayvanın tümü haram olsa sizce doğada var olur muydu ? Etini yemeyin demiyor mu dinde,etini yemediğinize göre sorun ne ?
Bu hayvan size ne yaptı,sürekli bir nefret bir korku,gayet basit halbuki hayvanı yeme yeterli işte.Niye bu kadar korkuluyor,adı lanetleniyor bu hayvanın,ne yaptı size ?
Söyleseler ne olucak kan sulandırıcı mecbur olunan bir ilaç alternatifi olduğunu da sanmıyorum annem ömür boyu kullanmak zorunda olanlardan ayrıca müslüman ülke değil müslümanların yaşadığı ülkedesinben hic bilmiyordum keske daha once acsaydiniz konuyu yakin zamanda dogum yaptim ve enox kan sulandirici kullandim.ama hastane bana sormadan igneyi yapti.icerigi hakkindada bilgi vermediler.simdi baktim gercekten prospektusunde oyle yaziyor.nasil soylemezler guya musluman ulke.zorunlu demesin kimse ilk dogumumda hic oyle bisey kullanmammistim.cok moralim bozuldu nasil habersiz bana vurdurdular o igneyi
Devlet hastanesinde dogum yaptim.kan pihtilasmasin diye vurdular.bende ziyan olmasin diye hepsini vurmaya calisiyordumSiz ne için kullanmıştınız? Uzun süreli mi kullandınız? Yok çok açık icerigi yazıyor bildiğiniz domuz bağırsağından elde ediliyor bende şok oldum.hatta ben daha önce kullanmıştım bu içerikten haberim yoktu o iğnenin ismi clexan dı.onun içeriğinde de var dedi eczacı.
Yazmıyor ama öyle bir şeyOksapar ın içeriğinde de aynı madde varmiş
Diyanet fetva merciisiniz herhalde bu kadar kolay fetva verebildiğinize göreÖyle mi değil mi bilmem de hayvanın tümü haram olsa sizce doğada var olur muydu ? Etini yemeyin demiyor mu dinde,etini yemediğinize göre sorun ne ?
Bu hayvan size ne yaptı,sürekli bir nefret bir korku,gayet basit halbuki hayvanı yeme yeterli işte.Niye bu kadar korkuluyor,adı lanetleniyor bu hayvanın,ne yaptı size ?
Arkadaşlar tekrarlayan düşüklerim olduğu için doktor,birdahaki gebeliğimde kan sulandırıcı başlıyacağını söyledi.ogrendimki kan sulandırıcı iğnelerin içeriğinde domuz bağırsağı mukozasindan elde edildiği yazıyor.eczane ile görüştüm bütün kan sulandırıcıların içeriğinde domuz bağırsağı mukozasi olduğunu söyledi.bu duruma çok üzüldüm.yenmesi haram olan maddenin tüm hücrelerime enjekte etmek çok kafamı karıştırdı.bu durumun keşke bir alternatifi olsaydı.ne diyeceğimi bilmiyorum paylaşmak istedim.
Ben bahsettiginuz ilacin prospektusune baktim ama oyle bi bilgi bulamadim. Hangi kisminda yazıyor o dediginiz.ben hic bilmiyordum keske daha once acsaydiniz konuyu yakin zamanda dogum yaptim ve enox kan sulandirici kullandim.ama hastane bana sormadan igneyi yapti.icerigi hakkindada bilgi vermediler.simdi baktim gercekten prospektusunde oyle yaziyor.nasil soylemezler guya musluman ulke.zorunlu demesin kimse ilk dogumumda hic oyle bisey kullanmammistim.cok moralim bozuldu nasil habersiz bana vurdurdular o igneyi
Benim icin mecburi degildi.ilk dogumumda kullanmamistim cunku.ayrica soylemeleri gerekirdi rizan varmi diye.ama musluman ulke olmamasi konusunda katiliyorumSöyleseler ne olucak kan sulandırıcı mecbur olunan bir ilaç alternatifi olduğunu da sanmıyorum annem ömür boyu kullanmak zorunda olanlardan ayrıca müslüman ülke değil müslümanların yaşadığı ülkedesin
İnanca saygısı olmayan insanlar sizden saygı duymanızı ve bu hassasiyetimi anlamanızı rica ediyorum.hatta mümkünse yorum yapmayın.haram helal noktasında azami dikkat eden kimseyi anlayamazsınız.bu arada domuz üzerinde Allah'ın rahmeti çok açık.sadece onu yeme diyor.onun hiçbir maddesini hücrelerine alma diyor.Yaratan Rabbimiz bizlere hudut ve belli sınırlar kurallar koyuyor yoksa domuzu al da eziyet et demiyor
Ilkinde kullanmadiniz diye ikincide gerekli olmadığını nerden biliyorsunuz? Hadi suna kan sulandirici yapalim deyip uyguladiklarini mi dusunuyorsunuz demek ki gerek varmis ki yapmislar.Benim icin mecburi degildi.ilk dogumumda kullanmamistim cunku.ayrica soylemeleri gerekirdi rizan varmi diye.ama musluman ulke olmamasi konusunda katiliyorum
Ben oskapar kullandim. Icinde domuz vs turevi olduu yazmiyor. Hicbirinde de oldugunu sanmiyorum. Internette okuduklariniza cok inanmayin bence.
Ben bahsettiginuz ilacin prospektusune baktim ama oyle bi bilgi bulamadim. Hangi kisminda yazıyor o dediginiz.
Hatta buyrun prospektusude ekleyeyim. Ben mi goremedim acaba.
Ameliyat geçirenlerin hepsine kan sulandırıcı yapıyorlar diye biliyorum ayrıca her ilacın içerigini dr lar bütün hastalara ciddi açıklamasını mı bekliyorsunuz anlamadımBenim icin mecburi degildi.ilk dogumumda kullanmamistim cunku.ayrica soylemeleri gerekirdi rizan varmi diye.ama musluman ulke olmamasi konusunda katiliyorum
Bahsettiginiz sitenin guvenirligini bilmiyorum ama orjinal prospektustte oyle bir bilgi yok.https://www.ilacarsivi.com/ilac/eno...ir-enjektor_13447/kub/farmakolojik-ozellikler
Internette aratinca cikiyor
o kan sulandiriciyi kullanmasaniz sonuc ne olurdu peki?ben hic bilmiyordum keske daha once acsaydiniz konuyu yakin zamanda dogum yaptim ve enox kan sulandirici kullandim.ama hastane bana sormadan igneyi yapti.icerigi hakkindada bilgi vermediler.simdi baktim gercekten prospektusunde oyle yaziyor.nasil soylemezler guya musluman ulke.zorunlu demesin kimse ilk dogumumda hic oyle bisey kullanmammistim.cok moralim bozuldu nasil habersiz bana vurdurdular o igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?