Z zeynepthevideographer Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 1.089 2.291 28 8 Eylül 2024 Konu Sahibi vera12345 #61 mavibaloncuk .!.: Böyle yazınca heterezigot mu oluyor Genişletmek için tıkla... Heterozigot ondan bağımsız bir şey sanırım. 5g/5g heterozigot yazanlar da vardi
mavibaloncuk .!.: Böyle yazınca heterezigot mu oluyor Genişletmek için tıkla... Heterozigot ondan bağımsız bir şey sanırım. 5g/5g heterozigot yazanlar da vardi
S sarkz Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 352 84 33 14 Eylül 2024 Konu Sahibi vera12345 #62 elkz .!.: Benim kanama alanı oluştu işte bende öğrenir öğrenmez başladım ikisine de ama keseyi gördüğümde yanında kanama alanı vardı . Aspirin yada sulandırıcı buna sebep olabilir mi fazla gelip Genişletmek için tıkla... Merhaba sizinle aynı durumdaydık dış gebelik mevcuttu ben de Antep’te tedavi görüyorum doğal yoldan mı gebe kaldınız siz gebesiniz anladığım kadarıyla
elkz .!.: Benim kanama alanı oluştu işte bende öğrenir öğrenmez başladım ikisine de ama keseyi gördüğümde yanında kanama alanı vardı . Aspirin yada sulandırıcı buna sebep olabilir mi fazla gelip Genişletmek için tıkla... Merhaba sizinle aynı durumdaydık dış gebelik mevcuttu ben de Antep’te tedavi görüyorum doğal yoldan mı gebe kaldınız siz gebesiniz anladığım kadarıyla