• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sonucundan anlayan varmi

Hazel feride

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
55
4
3
27
Icimizde kadin dogum uzmani yada bu alanda bilgili varmi?
Screenshot_20191119-221805_Chrome.jpg

Normal gozukuyo canim kendi sonuclarinla referans degerleri yaziyo ya orayi karsilastir hepsi normal gozukuyo

Kan değeriniz normale yakın.. 12 civarı..
Beta hcg sordu iseniz 2 den küçük demiş.. bn o değerde sonuç aldiğimda geç döllenme gebeliğim varmış.. 2 hafta daha geçsin artış olursa belki sizde bu durumu görürsünüz.. çok sık görülen bisey mi bilmem tabi bndeki

Kan değeriniz normale yakın.. 12 civarı..
Beta hcg sordu iseniz 2 den küçük demiş.. bn o değerde sonuç aldiğimda geç döllenme gebeliğim varmış.. 2 hafta daha geçsin artış olursa belki sizde bu durumu görürsünüz.. çok sık görülen bisey mi bilmem tabi bndeki
Ultrasonla yok dedi sonradan olma ihtimali varmi

Referans degerlerı var birde sonuçların diye bölüm var... 3-4 tane sonucun referans degerınden düşük kansızlık varmıydı önceden

Icimizde kadin dogum uzmani yada bu alanda bilgili varmi?Eki Görüntüle 2556552
Canım geçmiş olsun laborantim. Tam kan sayimina ve kanda gebelik hormonuna bakılmış. Gebelik yok negatif. Ve kansızlık çıkmış hgb hemoglobin düşük. Bu değer düşükse hct ve wbc de düşük olur zaten onlar da düşük çıkmış. Onun dışında birşey yok

Sonuclarimiz aynimi canm ya bir karsilastrsan
Yıllar oldu bn doğum yapalı🤷‍♀️ kansızlık problemine <2 sembolünü hatırlayıp yorum yptim..çünkü labranda kızıyordum yolda..2 den küçük yazacağınıza tam rakam verin diye..sanki biliyormuşum gibi gebeligimi
Yalnız sizin afetinizin uzun sürdüğünü yeni okudum bn..kansizlik ya da çikolata kisti sebep olabiliyor bildiğim.. siz vücudunuzu daha iyi tanirsiniz🤷‍♀️

Canım geçmiş olsun laborantim. Tam kan sayimina ve kanda gebelik hormonuna bakılmış. Gebelik yok negatif. Ve kansızlık çıkmış hgb hemoglobin düşük. Bu değer düşükse hct ve wbc de düşük olur zaten onlar da düşük çıkmış. Onun dışında birşey yok
O kirmizilar o manadami canm betam dusukmu yine karsisi bombos

Back