Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor aç ol yada tok ol demedi. Ama tamamen aç değildim . Valla Can'ım çok tatlı ıstıyor ama yemiyorum bıraktım gözüm korktuAÇLIK şekerin mi 110 çıktı baya çıkmış . benm ilkinde 98 çıkmıştı doktor tehlikeli dedi . snra yediklerime.dikkat ettm 78 e düştü .
Şekerli yiyecekler patates Princ vs yeme bolsu iç bi de yürüyüş tammmdir
Aç değilsen açlık şekeri olmuyor . Çünkü açlık şekeri olması için en az 6 saat filan aç olman gerek . gece yatıp sabah kalkıp şekeri olcunce açlık şekeri oluyor .Doktor aç ol yada tok ol demedi. Ama tamamen aç değildim . Valla Can'ım çok tatlı ıstıyor ama yemiyorum bıraktım gözüm korktu
Ama yanındaki değerlerde an fazla 105 yazıyor. İşin garibi tok da değildim Bi parça simit yedim yani. Ay kafam allak bullakAç değilsen açlık şekeri olmuyor . Çünkü açlık şekeri olması için en az 6 saat filan aç olman gerek . gece yatıp sabah kalkıp şekeri olcunce açlık şekeri oluyor .
Ee sen aç değilsen de bence çok değil bu değer . hamilelikte 140 a kadar normal . eğer 140 ı geçerse tokluk gebelik şekeri meydana çıkıyor
Ama yanındaki değerlerde an fazla 105 yazıyor. İşin garibi tok da değildim Bi parça simit yedim yani. Ay kafam allak bullak
Dediğin gibidir inşlh. Kafama takıldı çünküSimit dediğimiz şeyin içinde de şeker vsr karbonhidrat artı şeker . o yüzden çok takılma bence.
Ben doktor degilim eczacıyım.Simitten kaynakli bir oynama olduğunu dusunuyorum ama suphenizin kalmamasi icin doktorunuzla görüşün daha detayli bakilsin.Malesef doktor daha bakmadı . Ben sonucumda kendim gördüm kızıma hamile olduğum zamanki sonuçlarımda 70 bu değer
Teşekkür ederim yarın gitçem mutlaka inşlhBen doktor degilim eczacıyım.Simitten kaynakli bir oynama olduğunu dusunuyorum ama suphenizin kalmamasi icin doktorunuzla görüşün daha detayli bakilsin.
İyi de bu değerler açlık kan şekeri değerleri :) 70 -105 arası açlık lan şekeri referans değeridir. korkmana gerek yok . tokluk şekerin bu kadar 70 105 arası çıkamaz zaten çıkarsa sorun teşkil eder .Malesef doktor daha bakmadı . Ben sonucumda kendim gördüm kızıma hamile olduğum zamanki sonuçlarımda 70 bu değer
Doktorumda böyle söyledi kuzum şükürler olsunİyi de bu değerler açlık kan şekeri değerleri :) 70 -105 arası açlık lan şekeri referans değeridir. korkmana gerek yok . tokluk şekerin bu kadar 70 105 arası çıkamaz zaten çıkarsa sorun teşkil eder .
Mesela.ben dün gece akşam. yemeğinden snra olctum kan sekerimi tokluk 116 çıktı gayet normal :) endiselenme yani
Çok şükür :) 140 i geçmesin tokluk yeterli gerisi çok da şey degil :)Doktorumda böyle söyledi kuzum şükürler olsun
Açlık kan şekeri 95 ve üzeri ise fazla buluyor dr.lar.AÇLIK şekerin mi 110 çıktı baya çıkmış . benm ilkinde 98 çıkmıştı doktor tehlikeli dedi . snra yediklerime.dikkat ettm 78 e düştü .
Şekerli yiyecekler patates Princ vs yeme bolsu iç bi de yürüyüş tammmdir