Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim negatif cıktı ama, hala adet deyılım çok üzgünüm cok![]()
Sağol canım ama çok üzgünüm çokBurda hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama herseyde bir hayır vardır. Önümüzdeki ay umutlara devam![]()
Daha vakti değilmiş demek ki. Bol bol duanı et rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallahSağol canım ama çok üzgünüm çok
ÂminDaha vakti değilmiş demek ki. Bol bol duanı et rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah
MerhabaMerhaba
4 5 aydırNe zamandır deniyorsunuz
Oruç tutuyorsanız o etkilemiş olabilir, benimde 2 gün geçti. Bugün de olmazsam test yapacağım.Kan verdim negatif cıktı ama, hala adet deyılım çok üzgünüm cok![]()
OlabilirOruç tutuyorsanız o etkilemiş olabilir, benimde 2 gün geçti. Bugün de olmazsam test yapacağım.
Sanırım hamileyimOlabilir
Hamile olamadığı için üzülen bir bayana cevap olarak bunu atmanız hoş değil benceSanırım hamileyim![]()
Sanırım hamileyim![]()
Ben oruçtan dolayı gecikme yaşıyoruz diye düşünüyordum, öğrenincede söylemek istedim çünkü tahminim gibi değilmiş. Asla onu kırmak veya üzmek istemem.Hamile olamadığı için üzülen bir bayana cevap olarak bunu atmanız hoş değil bence
Çok teşekkür ederim sizi gücendirdiysem lütfen affedin. Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahNe güzel Allâh ım size, bağışlasın