Kan sonucum nedir snlayan bakabilir mi

yasemin suna

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
68
7
26
Sağlık ocağında kan verdim değer 0 olunca gebelik olmuyo diyebiliyom bnm sonucum tam olarak nerde yazıyo yuvarlak içine aldığım bölüm mü sonuç eğer öyleyse hamilelik yok değil mi

Eklentiler

• 1000007146.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 55
Sağlık ocağında kan verdim değer 0 olunca gebelik olmuyo diyebiliyom bnm sonucum tam olarak nerde yazıyo yuvarlak içine aldığım bölüm mü sonuç eğer öyleyse hamilelik yok değil mi
Canım kaç saatte çıktı sonucun e nabız da ben dün saat 10 da verdim kan hala çıkmadı da ondan soruyorum. (bu arada 0 değerin Gebelik yok demek canım)

Canım kaç saatte çıktı sonucun e nabız da ben dün saat 10 da verdim kan hala çıkmadı da ondan soruyorum. (bu arada 0 değerin Gebelik yok demek canım)
Hanım efendi merhaba
Şöyle bende dün verdim genel olarak saglik ocagında laboratuvar larında yorgunluk varmış kan sonucları iki üçgün için de anca cıkarmış

Hanım efendi merhaba
Şöyle bende dün verdim genel olarak saglik ocagında laboratuvar larında yorgunluk varmış kan sonucları iki üçgün için de anca cıkarmış
Hadi ya şansıma var ya keşke özelde yaptirsaydim boş yere kendimi strese soktum ya

Hadi ya şansıma var ya keşke özelde yaptirsaydim boş yere kendimi strese soktum ya
Ya açık açık sorcam artık yoksa kafayı yicem düşünmekden 31 ekimde şüpheli birliktelik yaşandı kan sonucu bugün verdim işte negatif ama hamilelik belirtim var sizce olsaydı bu zmna kdr kanda belli olmaz mıydı

Bide bnm adetim geckmiyor hamileyken de adet gördüğüm için adet gecikmesinden anlayamam adetime 10 gün kala bu kan sonucu doğru sonuç verir mi sizce

Mutlaka olurdu korkmayın inşallah hakkınızda hayırlısı olsun dikkat edin adet ile gebelik aynı imiş bnm adetimde mide bulantısı baş dönmesi bel agrılarım oluyor lakin ben ilk gebeliğimde adet gördüğüm için anlayamıyorum

Gec olsun güzel olsun ezanlar hürmetine en güzel olsun inşallah stres yapmayın Allah geciktirse güzelleştirmek için dir
Öyle bir tanem her şeyde hayır vardır bunda da var tabii ki bir hayır sadece yarın sabah çıkar dediler çıkmadı onu biraz stres yaptım hemoglobin A1 C yüksek çıkmış sınırda çıkmış 3 aylık şeker ölçen bir test. Bakalım bununla ilgili de hekim ile görüşmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…