- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi bitutam vefa
-
Babamın her gün ne zaman kalbi duracak diye endişe ederek geçirdim son aylarını çünkü %10 çalışıyordu kalbi... Seni cok iyi anlıyorum ! Rabbim su cuma günü hurmetine şifa bekleyenlere şifa versin (Amin )İçimdeki korkunun tarifi yok inanın. Dualarınız için teşekkürler...
En önemlisi biyopsi sonucuTomografi sonucuna göre mide kanseri demişlerdi. Daha sonra biyopsi ve pet çekimi yapıldı. Her ikisinde de tekrardan biyopsi yapılması gerektiği söylendi. Kan değerleri normal çıktı ama şimdi öksürük başlayınca korkmaya başladım.
Birkez biyopsi yapıldı ve tanıda ülser, gastrit tarzı şeyler yazıyor. İlk biyopside çıkmaz mıydı diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.En önemlisi biyopsi sonucu
Umarım temiz çıkar
Geçmiş olsun
Özelden sonucunun fotoğrafını atabilirmisinBirkez biyopsi yapıldı ve tanıda ülser, gastrit tarzı şeyler yazıyor. İlk biyopside çıkmaz mıydı diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Sizlerinde başı sağolsun canım...Babamın her gün ne zaman kalbi duracak diye endişe ederek geçirdim son aylarını çünkü %10 çalışıyordu kalbi... Seni cok iyi anlıyorum ! Rabbim su cuma günü hurmetine şifa bekleyenlere şifa versin (Amin )
Sağol canım . Babanın moralini yüksek tutun siz de dik durun. İnşallah tertemiz çıkar sonuçları.Sizlerinde başı sağolsun canım...
Özelden yazdım size.Özelden sonucunun fotoğrafını atabilirmisin
İnşallah canım, soğuk su içtim ondan olmuştur öksürük dedi. İnşallah dediği gibidir.Sağol canım . Babanın moralini yüksek tutun siz de dik durun. İnşallah tertemiz çıkar sonuçları.
Cevapladım canımÖzelden yazdım size.
Teşekkürler...Cevapladım canım
Biyopsi sonucunu almadan bize kesin gibi konuştular. O kadar çok ağladım ki doktorlar böyle söyleyince. Direk bizi onkolojiye gönderdiler patoloji çıkmadan. Biyopsi sonucunu almadan pet çekimi yaptırdık ama kesin tanı konulamadı. Hissettiğim tek şey sonuçlar kötü çıkarsa korkusu...Biyopsi genelde en garanti, tomografide kitle vs cikmis olabilir ama dokularin iyi veya kotu huylu olup olmadiginin anlasilmasi icin biyopsi yada ameliyat en garanti yol genelde. Allahim insallah sifa versin tekrarlasinlar insallah bisey cikmaz.
Biyopsi sonucunu almadan bize kesin gibi konuştular. O kadar çok ağladım ki doktorlar böyle söyleyince. Direk bizi onkolojiye gönderdiler patoloji çıkmadan. Biyopsi sonucunu almadan pet çekimi yaptırdık ama kesin tanı konulamadı. Hissettiğim tek şey sonuçlar kötü çıkarsa korkusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?