• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kan Sonucu

İçimdeki korkunun tarifi yok inanın. Dualarınız için teşekkürler...
Babamın her gün ne zaman kalbi duracak diye endişe ederek geçirdim son aylarını çünkü %10 çalışıyordu kalbi... Seni cok iyi anlıyorum ! Rabbim su cuma günü hurmetine şifa bekleyenlere şifa versin (Amin )

Tomografi sonucuna göre mide kanseri demişlerdi. Daha sonra biyopsi ve pet çekimi yapıldı. Her ikisinde de tekrardan biyopsi yapılması gerektiği söylendi. Kan değerleri normal çıktı ama şimdi öksürük başlayınca korkmaya başladım.
En önemlisi biyopsi sonucu
Umarım temiz çıkar
Geçmiş olsun

Biyopsi genelde en garanti, tomografide kitle vs cikmis olabilir ama dokularin iyi veya kotu huylu olup olmadiginin anlasilmasi icin biyopsi yada ameliyat en garanti yol genelde. Allahim insallah sifa versin tekrarlasinlar insallah bisey cikmaz.

Biyopsi genelde en garanti, tomografide kitle vs cikmis olabilir ama dokularin iyi veya kotu huylu olup olmadiginin anlasilmasi icin biyopsi yada ameliyat en garanti yol genelde. Allahim insallah sifa versin tekrarlasinlar insallah bisey cikmaz.
Biyopsi sonucunu almadan bize kesin gibi konuştular. O kadar çok ağladım ki doktorlar böyle söyleyince. Direk bizi onkolojiye gönderdiler patoloji çıkmadan. Biyopsi sonucunu almadan pet çekimi yaptırdık ama kesin tanı konulamadı. Hissettiğim tek şey sonuçlar kötü çıkarsa korkusu...

Sakın internetten araştırayım falan deme
Her hastanın hastalığının seyri farklı
Doktorlar her zaman en kötü ihtimalden başlar
Kanserse bile binlerce ölüm nedeni var sadece kanser hastaları ölmez ki zaten çoğu kez tedavi edilebiliyor
Acil şifalar dilerim
İnşallah biran önce iyileşir

Biyopsi sonucunu almadan bize kesin gibi konuştular. O kadar çok ağladım ki doktorlar böyle söyleyince. Direk bizi onkolojiye gönderdiler patoloji çıkmadan. Biyopsi sonucunu almadan pet çekimi yaptırdık ama kesin tanı konulamadı. Hissettiğim tek şey sonuçlar kötü çıkarsa korkusu...

Rabbim buyuk bol bol dua edin insallah korktugunuz sonuclar cikmaz

Back